Adecco Horeca Academy

Veel studenten klussen bij in de horeca, waar altijd vraag is naar jonge en flexibele werkkrachten. Maar wat als je geen horecaervaring hebt? Geen zorgen. In de Horeca Academy leiden de medewerkers van Adecco Hospitality je op tot volwaardig zaal- en keukenpersoneel. En het kost je helemaal niks!

Guides

Opleiding tot volwaardig horecapersoneel

In de Horeca Academy leidt Adecco Hospitality jong talent op tot volwaardig zaal- en keukenpersoneel. De basisopleiding bestaat uit een dag theorie en praktische oefeningen waarin we jou de belangrijkste kelner- en keukentechnieken aanleren. Daarna kun je via Adecco Hospitality op tal van evenementen praktijkervaring opdoen. Denk maar aan banketten, festivals, sportevenementen, … Dat kan zowel tijdens het academiejaar als tijdens de vakantieperiodes.

Na een positieve evaluatie behaal je je ‘eerste bestek’. Tijdens vervolgopleidingen over bartechnieken en wijnkennis, met (betaalde) stages in de keuken, kun je een tweede bestek halen. Het derde bestek ontvang je ten slotte door je bij te scholen tot teamleader. Als teamleader krijg je extra verantwoordelijkheden en een hoger loon.

Gratis? Jawel, gratis!

Jaarlijks volgen meer dan honderd studenten de horecaopleidingen van Adecco en vervolledigen ze ons team. De opleidingen aan de Adecco Horeca Academy zijn gratis en zijn zowel toegankelijk voor studenten als afgestudeerde werknemers en werkzoekenden. De opleidingen gaan door bij een van onze klanten of op een vestiging van Adecco.

Wil je zelf graag aan de slag in de horeca – mét de nodige kennis van zaken? Informeer je vrijblijvend over de Horeca Academy op +32 495 91 70 44 of via horeca.academy@adecco.be.


Verwante artikels

Bedrijven mobiliseren zich om jongerenwerkloosheid in België aan te pakken

Op initiatief van Nestlé hebben meerdere grote bedrijven zich verenigd om samen in België een Alliance for YOUth op te richten. Het doel van die alliantie is om op korte en middellange termijn honderden opportuniteiten te creëren voor jongeren onder 30 jaar in de vorm van arbeidscontracten en stageplaatsen.

Lees meer
Opleidingen en Events

Je brandt van ambitie en hebt veel in je mars. Neem daarom de tijd om je talenten te ontplooien en jezelf ten volle te ontwikkelen. Zo haal je de beste jobs binnen en blink je gegarandeerd uit in je werk. Voor opleidingen en trainingen ben je bij Adecco aan het juiste adres.

Lees meer