Planning van uw vakantie of afwezigheden

Wij willen uw aandacht vestigen op het belang van de correcte invulling van de vakantieplanning om ons de datums mee te delen waarop u niet wenst dat uw huishoudhulp uren presteert.

Artikels

Wij zijn zo vrij de nadruk te leggen op de volgende 2 bepalingen:

  1. In het begin van elk jaar ontvangt u een vakantieplanning. Wij vragen u die in te vullen en ons zodra mogelijk terug te sturen, zodat wij weten op welke datums u uw huishoudhulp niet nodig hebt. Wij vragen u ook om uw huishoudhulp op de hoogte te brengen van deze vakantiedatums.
    Op dit document kunt u ook aanduiden of u wilt dat wij tijdens de vakantieperiode van uw huishoudhulp een vervangster voorzien. Indien dat het geval is, nemen wij enkele dagen vóór de vervangingsdatum opnieuw contact op met u om u iemand voor te stellen.
     
  2. Indien u in de loop van het jaar enkele datums wilt toevoegen waarop de aanwezigheid van uw huishoudhulp niet nodig is, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Het volstaat ons 10 dagen op voorhand op de hoogte te brengen. Deze 10 dagen zijn absoluut noodzakelijk met het oog op de organisatie van de planning.

Bedankt voor de verdere naleving van deze bepalingen die noodzakelijk zijn voor de goede organisatie van de planning, en bijgevolg voor het welzijn van uw huishoudhulp.

Enkele handige documenten

Verwante artikels

Een poetshulp bij jou in de buurt?

Heb jij je handen vol met het huishouden? We weten hoe dat soms gaat. Maar maak je geen zorgen: met de hulp van een huishoudhulp of een strijkdienst win je opnieuw heel wat vrije tijd. Bovendien is het - dankzij het systeem van dienstencheques - makkelijker dan ooit om een poetshulp te vinden bij jou in de buurt!

Lees meer