Een poetshulp via dienstencheques? Ontdek hier alle voordelen!

poetshulp met dienstencheques 

Het woord dienstencheques omschrijft de betekenis ervan eigenlijk perfect. Dienstencheques zijn cheques die je als particulier kan bestellen om de diensten van een huishoudhulp / poetshulp te betalen.

Indien je kiest voor een poetshulp met dienstencheques via Adecco, dan kies je voor zekerheid. Zowel jij hebt meer zekerheid, want de poetshulpen worden door ons geselecteerd, maar ook de poetshulp zelf heeft zekerheid: werkzekerheid, verzekering, pensioen, enzovoort waardoor de poetshulp extra gemotiveerd is!

Poetshulp met dienstencheques biedt je heel wat voordelen!

Kiezen voor een poetshulp met dienstencheques is dan ook een slimme keuze. Zo moet je zelf niet op zoek gaan naar een geschikte poetshulp. Je vermijdt dat je iemand in je huis moet laten die je niet vertrouwt. U geniet bovendien van een fiscaal voordeel afhankelijk van uw woonplaats.

Ten slotte ben je er ook zeker van dat je poetshulp de nodige kennis en vaardigheden heeft. Onze poetshulpen worden immers grondig gescreend en krijgen een duidelijke briefing over de uit te voeren werkzaamheden.

Altijd een kantoor in uw buurt

 

Poetshulp gezocht? Of jezelf aanmelden als poetshulp?

Bij Adecco kan je als particulier beroep doen op een poetshulp via dienstencheques maar je kan ook jezelf of je huidige poetshulp als werkzoekende aanmelden.

Wil je meer info over dienstencheques?

Ik ben particulier …

Ik ben werkzoekende …

Ik zoek poetshulp in...

Doe een beroep op een professionele hulp in de huishouding

Aanvraag huishoudhulpAdecco coacht talent in huishoudhulp

Stuur ons je CV door