Dienstencheques Kalmthout

 

Wil je graag poetshulp in Kalmthout aanvragen? Dan ben je bij Adecco aan het juiste adres. Bij ons kan je namelijk terecht voor professionele huishoudhulp via dienstencheques.

Dienstencheques bieden je een voordelige en volledig legale mogelijkheid om poetshulp aan te vragen. Bovendien ben je bij Adecco Kalmthout zeker van poetshulp met de nodige ervaring.

Poetshulp via dienstencheques in Kalmthout

Woon je in Kalmthout? Dan kan je dienstencheques gebruiken om als particulier een poetshulp aan te nemen. De poetshulp die je in dienst neemt zal huishoudelijke taken verrichten in je privéwoning. Dat wil zeggen dat je poetshulp krijgt voor het schoonmaken van je woning en ramen en dat de poetshulp mag helpen met het wassen en strijken van linnengoed. Ook mag de huishoudhulp dagelijkse boodschappen doen zoals naar de bakker of kruidenier gaan, kleine naaiwerken uitvoeren en maaltijden bereiden.

Aanvraag huishoudhulp

Poetshulp met dienstencheques in de praktijk

Per gepresteerd werkuur betaal je jouw poetshulp één aangekochte dienstencheque. Nadat de poetshulp de nodige huishoudelijke taken heeft uitgevoerd, geef je hem of haar de verdiende papieren of elektronische dienstencheques.

Is er een bepaalde dag waarop het jou niet zo goed uit komt? Geef dit dan aan wanneer je poetshulp met dienstencheques aanvraagt. Wij doen er dan alles aan om hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. 

Voordelen dienstencheques Kalmthout

Met dienstencheques kan je voordelig huishoudhulp in dienst nemen.
  • Je betaalt een kleine som voor betrouwbare en professionele huishoudhulp. 
  • Een ander voordeel is de fiscale aftrekbaarheid van dienstencheques in Kalmthout. 
  • Als dat nog niet genoeg voordelen zijn, is de poetshulp die je aanneemt via dienstencheques ook nog eens verzekerd voor arbeidsongevallen en ben jij ook verzekerd voor eventuele schade, zoals het breken van een vaas, veroorzaakt door de poetshulp.

Dienstencheques bestellen in Kalmthout

Iedere meerderjarige Belg mag dienstencheques aanvragen. Het enige dat je hiervoor moet doen, is een gebruikersnummer aanvragen. Zodra je dit gratis gebruikersnummer ontvangen hebt, kan je online jouw papieren of elektronische dienstencheques bestellen.

Hoe bestellen?

Huishoudhulp in Kalmthout aanvragen

Vraag jouw huishoudhulp met dienstencheques online aan bij Adecco Kalmthout, zo ben je zeker van professionele en betrouwbare hulp in het huishouden. Onze poetshulpen worden namelijk grondig gescreend en krijgen de nodige opleiding voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

Jouw leven gemakkelijker maken is dan ook onze job!

Aanvraag huishoudhulp


Dienstencheques in : Antwerpen - Brugge - Kortrijk - Limburg - Mechelen - Mol - Oostende - Roeselare - West-Vlaanderen