Dienstencheques Kortrijk

 

Ben je op zoek naar een huishoudhulp via dienstencheques in Kortrijk? Dan loont het zeker de moeite om met Adecco in zee te gaan. Wij zetten in de hele regio ervaren poetshulpen en huishoudhulpen in die je met dienstencheques kan betalen.

 En dat heeft zo zijn voordelen: dienstencheques zijn goedkoop, fiscaal voordelig en eenvoudig te bestellen.

Dienstencheques in Kortrijk: hoe werkt het?

Iedereen die in Kortrijk woont, kan met dienstencheques betalen voor huishoudelijk werk in zijn privéwoning. Dan gaat het bijvoorbeeld over het poetsen van de badkamer of de ramen, een brood halen bij de bakker, het avondeten klaarmaken, kleine naaiwerken…

Let wel: voor technische opdrachten of klusjes in de tuin is het niet mogelijk om een beroep te doen op dienstencheques.

Aanvraag huishoudhulp

Poetshulp via dienstencheques: verschillende voordelen

Huishoudhulp aanvragen via dienstencheques heeft meerdere voordelen.
  • Ten eerste is er de zekerheid: alle poetshulpen in Kortrijk die via dienstencheques werken, zijn verzekerd via een arbeidsongevallenverzekering. En ook jij bent ingedekt tegen eventuele schade veroorzaakt door de huishoudhulp. 
  • Ten tweede zijn dienstencheques helemaal niet duur en kan je ze fiscaal aftrekken. 
  • En niet onbelangrijk: poetshulpen in het dienstenchequesysteem zijn altijd legaal aan de slag.

Dienstencheques aanvragen in Kortrijk

Elke meerderjarige bewoner ins ons land heeft de mogelijkheid om dienstencheques aan te vragen. Hiervoor heb je wel eerst een gebruikersnummer nodig. Eenmaal dit gratis nummer aangevraagd, kan je jouw papieren of elektronische dienstencheques bestellen in de regio van Kortrijk.

Hoe bestellen?

Huishoudhulp met dienstencheques in Kortrijk: praktische tips

De samenwerking met Adecco kost je niets extra. Je betaalt de poetshulp alleen per gepresteerd uur. De betaling verloopt via een papieren dienstencheque of via elektronische dienstencheques. Vul papieren dienstencheques altijd op voorhand in en leg ze klaar op een afgesproken plaats in je woning.

Hou je van flexibiliteit? Stuur dan zeker op voorhand jouw voorkeurdagen voor je poetshulp door. Op die manier kunnen we de uurroosters zo goed mogelijk afstemmen op je persoonlijke noden en agenda.

Woon je in Kortrijk en wil je een huishoudhulp aanvragen via dienstencheques? Dan kan je terecht bij het online aanvraagformulier van Adecco. Gemakkelijk en snel!

Aanvraag huishoudhulp


Dienstencheques in: Antwerpen - Brugge - Kalmthout - Limburg - Mechelen - Mol - Oostende - 
Roeselare - West-Vlaanderen