Dienstencheques Mechelen

 

Ben je op zoek naar huishoudhulp met dienstencheques in Mechelen? Dan zit je bij Adecco helemaal juist! Je kan bij ons namelijk terecht voor professionele poetshulp via dienstencheques.

Wat de voordelen van dienstencheques zijn en waarom je best jouw poetshulp bij Adecco aanvraagt? Dat ontdek je hier!

Dienstencheques gebruiken in Mechelen

Als bewoner van Mechelen kan je dienstencheques inzetten om poetshulp in dienst te nemen. Je schakelt dus als particulier een werknemer in die huishoudelijk werk zal verrichten. Deze huishoudelijke taken worden uitgevoerd in jouw privéwoning in Mechelen. Waarbij de poetshulp mag helpen?

De poetshulp die je via dienstencheques in Mechelen in dienst neemt, zal instaan voor het schoonmaken van jouw woning en ramen. Ook mag de poetshulp jouw linnengoed wassen en strijken, kleine naaiwerken uitvoeren, dagelijkse boodschappen doen en maaltijden bereiden.

Huishoudhulp met dienstencheques in de praktijk

Je betaalt de poetshulp per gewerkt uur met een aangekochte dienstencheque. Je overhandigt de verdiende papieren dienstencheque aan de poetshulp of je betaalt met elektronische dienstencheques.

Heb je een bepaalde voorkeur op welke dag jouw poetshulp komt helpen? Geef deze voorkeursdagen dan op bij je aanvraag. We doen er dan alles aan om de gepresteerde uren zo goed mogelijk in jouw schema te laten passen.


Aanvraag huishoudhulp

Voordelen van dienstencheques

Dienstencheques zijn een voordelige manier om een poetshulp aan te nemen.
  • Het mooie is dat je slechts een kleine som betaalt voor betrouwbare en professionele huishoudhulp. 
  • Daarnaast zijn dienstencheques in Mechelen ook fiscaal aftrekbaar. 
  • De voordelen stapelen zich op, want met dienstencheques is jouw poetshulp ook nog eens verzekerd tegen arbeidsongevallen en ben jij verzekerd tegen mogelijke schade veroorzaakt door de poetshulp zoals het breken van een vaas.

Dienstencheques aanvragen – Hoe werkt het ?

Elke meerderjarige bewoner van België mag dienstencheques bestellen. Om dienstencheques aan te kunnen vragen, moet je eerst een gebruikersnummer aanvragen. Zodra je dit (gratis) nummer hebt, kan je jouw papieren of elektronische dienstencheques aanvragen.

Hoe bestellen?

Poetshulp met dienstencheques in Mechelen

Wil je professionele poetshulp met dienstencheques in Mechelen? Vraag dan online jouw huishoudelijke hulp aan bij Adecco! Bij Adecco ben je namelijk zeker van een werknemer met ervaring. Onze poetshulpen zijn namelijk grondig gescreend en krijgen een duidelijke briefing over de uit te voeren huishoudelijke taken.

Jouw leven gemakkelijker maken is dan ook onze job!

Aanvraag huishoudhulp

Dienstencheques in : Antwerpen - Brugge - Kalmthout - Kortrijk - Limburg - Mol -Oostende - Roeselare - West-Vlaanderen