Dienstencheques Mol

 

Je bent op zoek naar poetshulp in Mol? Dan raden we je de poetshulp via dienstencheques van Adecco aan. Bij Adecco ben je namelijk zeker van ervaren huishoudhulp.

Onze poetshulpen worden namelijk grondig gescreend en krijgen een duidelijke briefing van de werkzaamheden. Bovendien is poetshulp via dienstencheques volledig legaal en supervoordelig.

Poetshulp via dienstencheques in Mol

Woon je in Mol? Dan kan je als particulier dienstencheques gebruiken om een poetshulp in dienst te nemen. De werknemer die je in dienst neemt, mag louter huishoudelijke taken uitvoeren in je privéwoning.

Onder huishoudelijk werk verstaan we het schoonmaken van je woning en de ramen, het wassen en strijken van linnengoed, het doen van dagelijkse boodschappen, het uitvoeren van kleine naaiwerken en het bereiden van maaltijden.

Hoe de poetshulp betalen met dienstencheques?

Je betaalt de huishoudhulp met aangekochte dienstencheques. Per gepresteerd werkuur ontvangt de huishoudhulp een papieren of elektronische dienstencheque. Wie deze dienstencheque aan de werknemer geeft? Dat doe je zelf! Nadat je dienstencheques hebt aangevraagd, vul je deze zelf in & overhandig je ze na de gepresteerde uren aan de huishoudhulp.

Je wilt graag huishoudhulp, maar er zijn bepaalde dagen die voor jou beter of net niet uitkomen? Geef deze dan op bij je aanvraag. Wij doen dan het nodige om de huishoudhulp af te stemmen op jouw schema en op de gewenste momenten te laten komen. 


Aanvraag huishoudhulp

Voordelen van dienstencheques in Mol

Poetshulp via dienstencheques is een enorm voordelige manier om extra huishoudhulp in dienst te nemen.
  • Voor een klein bedrag, komt een betrouwbare en professionele poetshulp je helpen met huishoudelijke taken. 
  • Maar dat is niet het enige voordeel, dienstencheques in Mol zijn overigens ook fiscaal aftrekbaar. 
  • Een laatste, niet onbelangrijk voordeel, is dat de huishoudhulp die je aanneemt met dienstencheques verzekerd is voor arbeidsongevallen en dat ook jij verzekerd bent voor mogelijk schade die de poetshulp veroorzaakt.

Dienstencheques bestellen in Mol

In België kan iedere meerderjarige dienstencheques aanvragen. Nog nooit dienstencheques aangevraagd? Dan moet je eerst een gebruikersnummer aanvragen. Zodra je dit nummer (gratis) aangevraagd hebt, kan je jouw papieren of elektronische dienstencheques bestellen.

Hoe bestellen?

Huishoudhulp met dienstencheques aanvragen in Mol, hoe doe je dat?

Wil je huishoudhulp met dienstencheques in Mol aanvragen? Dan kan je dat online doen via de website van Adecco. Wanneer je bij Adecco huishoudhulp aanvraagt, ben je zeker van een werknemer met de nodige ervaring en expertise. De poetshulpen van Adecco Mol worden namelijk grondig gescreend en krijgen een opleiding over de uit te voeren werkzaamheden.

Jouw leven gemakkelijker maken is dan ook onze job!

Aanvraag huishoudhulp

Dienstencheques in : Antwerpen - Brugge - Kalmthout - Kortrijk - Limburg - Mechelen - Oostende - Roeselare - West-Vlaanderen