Dienstencheques Roeselare

 

Woon je in Roeselare en kan je wel wat hulp in huis gebruiken? Schakel dan Adecco in voor huishoudhulp via dienstencheques. Onze poetshulpen in de omgeving van Roeselare zijn gemotiveerd en beschikken over de nodige kennis en ervaring om je huishouden een duwtje in de rug te geven. Dienstencheques zijn bovendien op financieel vlak erg voordelig.

Dienstencheques in Roeselare: wat houdt het in?

Elke meerderjarige inwoner van Roeselare kan dienstencheques gebruiken om als particulier extra huishulp in te zetten. Je betaalt een poetshulp of huishoudhulp per gepresteerd uur met papieren of elektronische dienstencheques. De huishoudhulp kan instaan voor de schoonmaak van je woning, het klaarmaken van maaltijden, de was en de strijk, … Kortom: al het huishoudelijke werk waar je zelf de tijd niet voor hebt!

Zeg nu zelf: je komt’s avonds toch ook graag thuis in een proper huis waar de boodschappen gedaan zijn en er een heerlijke maaltijd voor je klaarstaat? Zo heb je zelf meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven.

Opgelet: voor technische opdrachten zoals schilderen, het onderhouden van de tuin of klusjes kan je geen huishoudhulp via dienstencheques inschakelen.

Aanvraag huishoudhulp

Waarom een huishoudhulp aanvragen via Adecco?

Wie een poetshulp aanvraagt bij Adecco heeft geen kopzorgen.
  • Al onze poetshulpen en huishoudhulpen hebben een grondige screening ondergaan en voldoen aan onze kwaliteitsvereisten. 
  • Het personeel is gemotiveerd en met dienstencheques ben je ook nog eens verzekerd tegen schade en ongevallen.

Dienstencheques in Roeselare aanvragen

Dienstencheques bestellen is eenvoudig en gaat verbazend snel. Een dienstencheque is goed voor één werkuur. Bovendien ligt de werkelijke prijs dankzij de belastingvermindering van 30% per cheque echter nog lager waardoor het een erg voordelige manier is om op een legale manier hulp in het huishouden in te roepen.

Hoe bestellen?

Huishoudhulp met dienstencheques in Roeselare

Wil jij graag professionele huishoudhulp met dienstencheques in Roeselare? Vraag dan online jouw huishoudhulp aan bij Adecco! Vergeet niet je papieren dienstencheques vooraf in te vullen op de dagen dat de huishoudhulp langskomt. Werk je met elektronische dienstencheques? Zorg er dan voor dat de elektronische prestaties zo snel mogelijk na de prestatie gevalideerd worden.

Heb je graag huishoudhulp op specifieke dagen? Vermeld dan op het online aanvraagformulier van Adecco wat je voorkeursdagen zijn, zodat we de huishoudhulp zo goed mogelijk op jouw agenda kunnen afstemmen.

Aanvraag huishoudhulp 


 Dienstencheques in : Antwerpen - Brugge - Kalmthout - Kortrijk - Limburg - Mechelen - Mol - Oostende - West-Vlaanderen