Dienstencheques West-Vlaanderen

 

Op zoek naar een poetshulp in West-Vlaanderen? Doe dan een beroep op Adecco. Wij zetten in de provincie West-Vlaanderen huishoudhulpen in die je kan betalen met dienstencheques. Dat biedt heel wat voordelen, want dienstencheques zijn legaal én goedkoop.

Bij Adecco ben je bovendien zeker van een gemotiveerde en professionele poetshulp met de nodige ervaring in alle huishoudelijke taken van schoonmaken, strijken en wassen tot koken.

Dienstencheques in West-Vlaanderen: wat koop je ermee?

Alle inwoners van West-Vlaanderen kunnen dienstencheques aanvragen. Met deze dienstencheques kan je als particulier een huishoudhulp of poetshulp betalen. Perfect voor wie weinig tijd heeft of alle huishoudelijke taken niet meer zelf kan doen.

Je kan een poetshulp inzetten voor het schoonmaken van je woning en je ramen, het wassen en strijken van linnengoed, dagelijkse boodschappen, kleine naaiwerken en het klaarmaken van maaltijden.

Aanvraag huishoudhulp

Dienstencheques hebben vele voordelen

Waar je ook woont in West-Vlaanderen, met dienstencheques geniet iedereen dezelfde voordelen.
  • Dienstencheques zijn niet alleen erg voordelig qua prijs, ze zijn ook nog eens fiscaal aftrekbaar! 
  • En dat is nog niet alles: met dienstencheques ben je ingedekt tegen mogelijke schade en ongevallen. 
  • Bij Adecco haal je bovendien een ervaren én gemotiveerde poetshulp in huis die exact doet wat je verwacht dankzij de uitgebreide training die we voor al onze poetshulpen voorzien.

Zo gaat het in zijn werk

Elke meerderjarige inwoner in ons land kan dienstencheques bestellen. Opgelet: vraag eerst een gratis gebruiksnummer aan. Met dit nummer bestel je vervolgens papieren of elektronische dienstencheques. Voor meer info over het aanvragen, de prijs en de werking van dienstencheques kan je steeds terecht op onze dienstencheques FAQ-pagina!

Hoe bestellen?

Dienstencheques in West-Vlaanderen: zo vraag je een poetshulp aan

Woon je in West-Vlaanderen en wil je een huishoudhulp aanvragen via dienstencheques? Dan kan je terecht op het online aanvraagformulier van Adecco. De poetshulpen worden door ons geselecteerd op basis van vaardigheden, ervaring en motivatie. Zo ben je er 100% zeker van dat je een goede poetshulp over de vloer krijgt!

Uiteraard zoeken we naar de perfecte match. Heb je bijvoorbeeld slechts bepaalde uren waarop de poetshulp kan langskomen? Dan zoeken we samen naar de perfecte oplossing! Op het online aanvraagformulier kan je namelijk jouw voorkeurdagen aanduiden en zo de poetshulp afstemmen op jouw agenda.

Aan de samenwerking met Adecco zijn geen extra kosten verbonden. Je betaalt de poetshulp gewoon voor elk gepresteerd uur met een dienstencheque. Dat kan via een papieren dienstencheque of via elektronische dienstencheques. Als je kiest voor papieren dienstencheques is het belangrijk dat je ze op voorhand invult en klaarlegt op een afgesproken plaats in je woning. 

Aanvraag huishoudhulp


 Dienstencheques in : Antwerpen - Brugge - Kalmthout - Kortrijk - Limburg - Mechelen - Mol - Oostende - Roeselare