Nieuwsbrief

Adecco Dienstencheques, gewoonweg de beste keuze 

Adecco Home Services gaat voor diversiteit op de werkvloer

Onze samenleving kent meer diversiteit dan ooit te voren, en daar speelt Adecco Home Services maar al te graag op in! Wij geloven niet in kleur, leeftijd of geslacht. Wel in talent. Daarom maakt Adecco Home Services al jaren werk van gelijke kansen voor iedereen. Toch willen we het graag nóg beter doen, zowel voor onze huishoudhulpen als voor onze consultants. En dat zullen we ook, wanneer ons gloednieuwe diversiteitsbeleid straks van start gaat. Benieuwd naar onze aanpak?

Lees verder >>


Adecco is een voortrekker in opleidingen voor huishoudhulpen

De samenwerking tussen onze klanten en onze huishoudhulpen is pas geslaagd wanneer beide partijen tevreden zijn en erop vooruitgaan. Hoe we daarvoor zorgen? Door ons dienstenchequepersoneel zorgvuldig uit te kiezen, hen permanent te coachen en hun kwalitatieve opleidingen aan te bieden. Zo organiseert Adecco Home Services elk jaar gerichte opleidingen voor meer dan 400 huishoudhulpen.

Lees verder >>

Hebt u uw bioscooptickets al verdiend?

Eerder dit jaar lanceerden we onze Bring a Friend-actie, waarbij we onze klanten wensen te belonen als zij iemand van hun vrienden, familie, buren of kennissen kunnen overtuigen om met een huishoudhulp van Adecco Home Services te werken. Wat kunt u hiermee winnen? Per aangebrachte klant ontvangt u 2 bioscooptickets, van zodra de aangebrachte klant 30 uren met een huishoudhulp van Adecco Home Services heeft gewerkt.

Nu deelnemen >>

Bring a Friend Actie

Wat verandert er (niet) vanaf 1 januari 2016?

Vanaf 1 januari 2016 zijn de 3 Gewesten ook operationeel bevoegd voor de uitgifte van dienstencheques. Na een openbare aanbesteding gelanceerd door elke regio, blijft Sodexo de uitgever van de dienstencheques voor het Waals Gewest, het Vlaams Gewest en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Deze Gewesten hebben bovendien beslist om geen prijsverhoging van de dienstencheque door te voeren. Ze hebben evenwel aangekondigd dat de belastingsvermindering gaat wijzigen vanaf 1 januari 2016.

Meer info >>


TIP: hoe bestrijdt u vocht en schimmel in huis?

In veel woningen treden er na verloop van tijd kleine of grote vochtproblemen op. Hardnekkige vochtproblemen vragen om de inzet van een gespecialiseerde firma, maar beperkte schimmelplekken kunnen u of uw poetshulp gerust zelf aanpakken. Die zwarte vlekjes op de voegen in je douche, bijvoorbeeld. Wij bieden enkele eenvoudige oplossingen!

Meer info >>


Vakantie gepland tijdens de eindejaarsperiode?

Denk eraan om ons minstens tien dagen op voorhand op de hoogte te stellen van eventuele veranderingen of annulaties op het uurrooster van uw huishoudhulp. Om u te helpen deze informatie makkelijk naar ons door te sturen, ontwikkelde Adecco enkele tools zoals de jaarlijkse vakantieplanner.

Meer informatie >>


Meer dan 80 kantoren tot uw dienst

Bij Adecco Home Services hechten we belang aan lokale aanspreekpunten. Op zoek naar uw dichtsbijzijnde kantoor?

Raadpleeg onze interactieve kaart. >>Hebt u onze Facebook pagina al bezocht?

Wist u dat u Adecco Home Services ook op Facebook kunt volgen? Like onze pagina en blijf op de hoogte van tips & tricks in het huishouden, wetgeving, acties, events en zoveel meer. U kunt er ook terecht met al uw vragen omtrent dienstencheques en huishoudhulp. Onze specialisten zullen u graag te woord staan.

Bezoek onze Facebook pagina >>


Dag van de Schoonmaak: zet je poetshulp in de bloemetjes!

Ook zo gelukkig dat je woning er na de komst van de poetshulp weer piekfijn uitziet? Dan hoeven we je wellicht niet te vertellen dat schoonmakers en schoonmaaksters dagelijks bergen werk verzetten. En dat allemaal zonder morren en met een glimlach. Tijd voor een bedankje, niet? Grijp je kans tijdens de Dag van de Schoonmaak op 20 juni!

Lees meer >>

20 juni Dag van de Schoonmaak

Bring a Friend Actie

Vanaf 15 juni 2015 lanceren we onze Bring a Friend-actie, waarbij Adecco Home Services haar klanten wenst te belonen als zij iemand van hun vrienden, familie, buren of kennissen kunnen overtuigen om met een huishoudhulp van Adecco Home Services te werken.

Neem nu deel >>

Bring a Friend Actie

Poetshulp met dienstencheques: zó werkt het

Een poetshulp is vandaag geen overbodige luxe. Ons leven wordt er namelijk alleen maar drukker op en we hebben almaar minder tijd voor huishoudelijke taken. Zie je ook het nut wel in van een schoonmaker of schoonmaakster, maar schrikt de kostprijs je af? Geen nood, dankzij het dienstencheques-systeem kun je een beroep doen op poetshulp zonder buitensporige kosten. Ontdek snel alle voordelen!

Lees meer >>

De voordelen van een huishoudhulp

Dienstencheques: fiscaal aftrekbaar én tal van voordelen

Een job combineren met het huishouden? Het is voor velen een echte uitdaging. Gelukkig kunt u steeds vertrouwen op uw poetshulp of huishoudhulp. Indien u uw huishoudhulp met dienstencheques betaalt, geniet u bovendien van verschillende voordelen.

Lees meer >>

Fiscaal voordeel

De zomer staat voor de deur, tijd om aan uw vakantie te denken.

We herinneren u er dan ook vriendelijk aan om ons minstens tien dagen op voorhand op de hoogte te stellen van eventuele veranderingen of annulaties op het uurrooster van uw huishoudhulp.
Om u te helpen ontwikkelde Adecco enkele tools ontwikkeld, zodat u deze informatie makkelijk naar ons kan doorsturen, bvb. de jaarlijkse vakantieplanner.

Meer informatie >>

Like onze pagina op facebook

Like Adecco Home Services op Facebook

Sinds kort kunt u Adecco Home Services ook op Facebook volgen. Like onze pagina en blijf op de hoogte van tips & tricks in het huishouden, wetgeving, acties, events en zoveel meer. U kan er ook terecht met al uw vragen omtrent dienstencheques en huishoudhulp. Onze specialisten zullen u graag te woord staan.

Bezoek onze pagina >>

Like onze pagina op facebook

Draag zorg voor uw huishoudhulp, veiligheid vóór alles

Op basis van onze risicoanalyse hebben we bepaalde te volgen regels gedefinieerd om onze huishoudhulpen maximaal te beschermen tegen arbeidsongevallen. ... Lees meer >>

Het welzijn op het werk van uw huishoudhulp wordt ook bevorderd door goede communicatie

Het is belangrijk om uw huishoudhulp op tijd te verwoittigen van om het even welke aanpassing van uurrooster, zodat ze zich kan organiseren.Ons contract voorziet een specifieke clausule waarin u gevraagd wordt om uw Adecco-kantoor op de hoogte te brengen van elke wijziging en/of annulering van prestatie, ... Lees meer >>

Kwaliteit, dat moet onderhouden worden!

Adecco Home Services is ook uw partner inzake servicekwaliteit. Hiervoor bieden wij onze huishoudhulpen continue opleiding aan.Enkele cijfers in 2014: ... Lees meer >>

Huishoudhulp in de spotlights...

Op de vraag waarom ze bij Adecco werkt als huishoudhulp, antwoordt Marie-Hélène uit Brussel: "Ik werk sinds 2009 bij Adecco, om verschillende redenen. ... Lees meer >>

Elektronische dienstencheques: opteer voor een sneller en veiliger systeem!

Het elektronische systeem biedt een reeks voordelen, zowel voor u als voor uw huishoudhulp: ... Lees meer >>Contact

Hebt u vragen of suggesties? Klik dan hier.

Doe een beroep op een professionele hulp in de huishouding

Aanvraag huishoudhulp