Adecco Home Flash oktober 2012

 
Royco actie: Neem een langere pauze
Opleiding huishoudhulp
Geldigheid van dienstencheques
Annuleren van prestaties / wijziging van de planning
Adecco Home Services niet bereikbaar op vrijdahg 12 oktober


ROYCO ACTIE: Neem een langere pauze

Adecco Home Services en Royco hebben zich voor de gelegenheid verenigd om samen de actie  « Neem een langere pauze dankzij Royco en Adecco » te organiseren. Deze wedstrijd loopt van 24 september tot eind december. Elke dag worden er 4u gratis huishoudhulp weggeschonken. U vindt ons terug op de pakjes van Royco in uw favoriete winkel. 
Meer info op Royco.be


Opleiding Huishoudhulp

Om nog beter te kunnen inspelen op vragen van klanten en werknemers, wordt er jaarlijks een opleiding voorzien. Het thema van deze opleiding verandert telkens naargelang van de noden: productenkennis, poetstechnieken, eerste hulp, enz.

Indien u huishoudhulp bent, zal Adecco u contacteren om de datum en het thema van de opleiding door te geven.

Klanten zullen door Adecco Home Services tijdig op de hoogte gebracht worden van de afwezigheid van de poetshulp wanneer deze de opleiding moet volgen.

Aarzel niet contact met ons op te nemen indien u graag een vervang(st)er wenst: adecco.home.services@adecco.be


Geldigheid van de dienstencheques 

We herinneren u eraan dat er een geldigheidsdatum op de dienstencheques staat. Eens die datum verstreken is, mogen wij ze niet meer aanvaarden.

De dienstencheques die aangekocht worden vanaf 1 augustus 2012 tot 31 december 2012 hebben een geldigheidsduur tot en met 30 april 2013.

Dienstencheques aangekocht vanaf 1 augustus 2012 tot en met 31 december 2012  kunnen omgeruild worden tegen nieuwe cheques met een nieuwe geldigheidsduur tot en met 30 april 2013.

(bron http://www.dienstencheques-rva.be )


Annuleren van prestaties / wijziging in de planning

In het kader van onze samenwerking met dienstencheques, willen wij een aantal belangrijke punten terug aanhalen:

Indien u uw huishoudhulp wenst af te zeggen (afwezigheid, verlof,…), dient u ons op de hoogte brengen van uw afwezigheid en dit minimum 10 dagen op voorhand.

Mocht deze termijn niet gerespecteerd worden en indien het werk niet kan uitgevoerd worden om persoonlijke redenen, zien we ons genoodzaakt de uren door te factureren volgens de afgesproken uren.

U mag ons uiteraard steeds contacteren voor verdere informatie. adecco.home.services@adecco.be


Adecco Home Services niet bereikbaar op vrijdag 12 oktober

Op vrijdag 12 oktober zullen de medewerkers van Adecco Home Services een opleiding volgen en bijgevolg onbereikbaar zijn. In dringende gevallen, kunt u een berichtje nalaten op ons antwoordapparaat of kan u terecht bij bij één van onze collega’s in de kantoren. Vanaf maandag 15 oktober staan we opnieuw paraat, tijdens de normale kantooruren.

Doe een beroep op een professionele hulp in de huishouding

.Aanvraag huishoudhulp