Ontdek de voordelen van werken als poetshulp met dienstencheques

Werken als poetshulp met dienstencheques bij Adecco 

Ben je op zoek naar een job die je werkzekerheid biedt? En ben je niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken? Ga dan aan de slag als huishoud- of poetshulp met dienstencheques!

Adecco is je ideale partner en neemt je alle administratieve rompslomp uit handen. Wij zoeken één of meerdere vaste werkplekken en zorgen ervoor dat je tijdig en correct wordt uitbetaald. Daarnaast zijn er nog andere mooie voordelen verbonden aan het werken als poetshulp met dienstencheques.

Werken met dienstencheques: de voordelen op een rij!

Wanneer je bij Adecco als huishoudhulp of poetshulp met dienstencheques werkt, geniet je van tal van voordelen. We zetten ze even op een rijtje:

  • Je uurrooster bepaal je zelf: zo kan je rekening houden met jouw persoonlijke gezinssituatie
  • Je hebt recht op alle wettelijke voordelenzoals uiteraard een loon maar ook onkostenvergoedingen, eindejaarspremies, enzovoort
  • Je hoeft je geen zorgen te maken over de administratie: Adecco zorgt voor alles
  • Opleiding en begeleiding nodig op je werkplek? Wij zorgen ervoor dat je perfect voorbereid bent op je nieuwe job. Opleidingen schoonmaaktechnieken, ergonomie, werkorganisatie en begeleiding bij de klant: het komt allemaal aan bod.

Werken met dienstencheques biedt voordelen zoals werkzekerheid

Er is heel wat vraag naar huishoudhulp en poetshulp. Veel tweeverdieners hebben niet de tijd om zelf iedere week te poetsen, te strijken of boodschappen te doen. Daarom zijn veel gezinnen op zoek naar mensen waarop ze kunnen vertrouwen en die de taken op een professionele manier aanpakken. Werken als poetshulp biedt je dus de nodige werkzekerheid!

De extra’s van werken als poetshulp met dienstencheques

Je krijgt heel wat vrijheid qua werkplaats en de indeling van je werkweek. Samen met je Adecco-consulentzoek je naar de gepaste job en bepaal je jouw werkuren zodat ook jouw gezinsleven in balans blijft.

Bovendien ontvang je niet alleen een aantrekkelijk loon, maar bouw je ook een wettelijk pensioen op. Ten slotte geniet je van alle mooie extra’s zoals een eindejaarspremie!

Kom dus gerust even langs in een van onze Adecco kantoren om de mogelijkheden van een job als poetshulp of huishoudhulp met dienstencheques te bespreken.

Adecco coacht ook talent in huishoudhulp

Stuur ons je CV door