Way to Work

 
Way to Work 2015 Way to Work 2015 Way to Work 2015 Way to Work 2015 Way to Work 2015 Way to Work 2015 Way to Work 2015

Way to Work wijst je de weg naar werk

Met Way to Work willen we jonge werkzoekenden een helpende hand reiken. Wij willen hen een perspectief bieden en hen helpen hun potentieel aan te boren.

CEO for 1 Month

WORD VOOR 1 MAAND CEO VAN ADECCO:

Heb jij het in je om CEO van Adecco te worden?
Bezoek Adecco Way To Work, download the app en bewijs het.
Deelnemers maken ook kans om Adecco CEO voor 1 maand te worden, een leerrijke super-ervaring waarbij je vier weken lang in de voetsporen treedt van de grote Adecco-baas.

Way to Work komt naar je toe

WAY TO WORK : UNIVERSITY WEEK

Tijdens de University Days komt Adecco samen met Guido Magazine naar verschillende universiteit- en hogeschool campussen in België. Je krijgt er tips en tricks om je LinkedIn-profiel te verbeteren. Bovendien zal een professionele fotograaf je profielfoto een boost geven.

Kom ter plekke of neem deel aan de conversatie op Twitter via #WayToWork #CEO1Month #AdeccoExperience #UniversityWeek

Louvain-La-Neuve

 

24/3/15

 

EPHEC,
Avenue du Ciseau 15,
1348 Louvain-la-Neuve

9u - 16u00

 

 

26 maart 2015
WAY TO WORK Street Day - Adecco laat je groeien!

Voor het derde jaar op rij, komen Adecco collega's wereldwijd de straat op tegen jeugdwerkloosheid. Tijdens deze Way to Work Street Day, op 26 maart, zullen we sollicitatietips en -advies aanreiken, geven je zelfvertrouwen een boost en zorgen we ervoor dat je kansen op een job groeien.

We zullen in volgende steden aanwezig zijn:

Terug naar boven

Opleidingen
 • VDAB opleidingen
  Op de website van de VDAB (Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding) vind je ook heel wat opleidingen die je op weg kunnen zetten naar een job. Er zijn permanent meer dan 3000 opleidingen binnen diverse sectoren.
  Bekijk en doorzoek de VDAB opleidingen »
 • Horeca Academy
  Zit koken in je bloed of sta je liever achter de bar? Begin vandaag nog aan je carrière in de horeca en volg een opleiding aan de Horeca Academy.
  Schrijf je hier in »

   
 • Volg een opleiding via het Vormingsfonds voor uitzendkrachten.
  Een greep uit de opleidingen: Heftruck chauffeur, magazijnmedewerker, winkelverkoop, bediende transport en expeditie, vakbekwaamheid voor Chauffeurs C en C/E, ...
  Zoek een opleiding die bij je past »
   

Terug naar boven

stages en werkervaringen

Stages en Traineeships

Ontdek hier ons stage-aanbod.

Studentenjobs

Werkervaring kan je al opbouwen tijdens je studies. Een studentenjob hoeft niet per se in lijn te liggen met je studies. Je maakt niet alleen kennis met een werkomgeving, je maakt vaak ook kennis met jezelf. Kan ik administratieve taken aan? Hoe organiseer ik mijn werk? Hoe verloopt mijn contact met collega's en oversten?
Adecco biedt het hele jaar door studentenjobs aan.  Neem alvast een kijkje naar het huidige aanbod aan studentenjobs. Of meld je aan in onze studentendatabase 2015.

Adecco Alliance 4 YOUth

Op initiatief van Nestlé hebben meerdere grote bedrijven zich verenigd om samen in België een Alliance 4 YOUth op te richten. Het doel van die alliantie is om op korte en middellange termijn honderden opportuniteiten te creeëren voor jongeren onder 30 jaar in de vorm van arbeidscontracten en stageplaatsen.

De verschillende partnerbedrijven van Nestlé in België zijn:
Adecco, AXA, EY, IBA, IBM, Securex & Sodexo

Voor het volledige persbericht, klik hier.

Een job in een van onze kantoren of op de hoofdzetel in Groot-Bijgaarden?

Zelf zijn we uiteraard ook steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor onze kantoren of voor een job op onze hoofdzetel. Bovendien biedt Adecco een heel aangename werksfeer. 'Better work, Better life' is niet zomaar een slogan, het is een drijfveer die we dagelijks in de praktijk omzetten.
Bekijk onze vacatures »

Terug naar boven

 

Tips en tricks

 

 

 • Adecco Coaching Map
  Dit is je persoonlijk 7-stappenplan naar een goede sollicitatie. Loop alle stappen rustig door en met deze sollicitatiemantra wordt solliciteren geen sprong in het onbekende, maar verschijn je goed voorbereid op dat belangrijke moment: het sollicitatiegesprek.
  coach.adecco.be

 

 

Terug naar boven

Tools

 • LinkedIn.com


  Een up-to-date LinkedIn-profiel is tegenwoordig een onmisbaar onderdeel van je sollicitatie.

 • Test jezelf 
  Op de VDAB website vind je tientallen tests om je vaardigheden, kennis, carrièrestappen te testen of te toetsen.
   
 • Welk loon kan je verwachten bij een bepaalde job?
  Het Salariskompas op Vacature.com helpt je op weg
   
 • Bang dat je online profiel je kansen op de arbeidsmarkt verkleint?
  Hoog tijd voor een grote schoonmaak. Kuis je facebook/twitter-profiel op

Terug naar boven

better work, better life

Ons succes is het resultaat van een unieke bedrijfsfilosofie waarin mensen centraal staan. Mensen samenbrengen is onze passie. Zo geven we talent een toekomst, en zo brengen we bedrijven tot bloei. Een tijdelijke of een vaste job? In welke sectoren kan ik terecht? Welke zijn de verschillende soorten contracten? Kan ik als student aan de slag via Adecco? En wat zijn dan mijn rechten? Je zit met tal van vragen en Adecco is er om deze te beantwoorden. Indien je de antwoorden hier niet zou vinden, aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze kantoren.

Zoek een job