Way to Work

Klass for CEO 

Way to Work wijst je de weg naar werk

Met Way to Work willen we jonge werkzoekenden een helpende hand reiken. Wij willen hen een perspectief bieden en hen helpen hun potentieel aan te boren.

Klåss Clerkx is CEO for 1 Month bij Adecco België

Maar hij is niet de enige die een top vakantiejob kreeg aangeboden,... Want zijn 6 concurrenten werken deze zomer allemaal voor Adecco Group België! Niet iedereen kan CEO zijn natuurlijk, dus de andere finalisten lopen een maand mee met één van onze C level managers. Een opportuniteit die ze allemaal met beide handen hebben gegrepen.

Volg het avontuur van Klåss en zijn internationale collega's op de sociale media:

Facebook

Twitter

LinkedIn

 

Opleidingen
 • VDAB opleidingen
  Op de website van de VDAB (Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding) vind je ook heel wat opleidingen die je op weg kunnen zetten naar een job. Er zijn permanent meer dan 3000 opleidingen binnen diverse sectoren.
  Bekijk en doorzoek de VDAB opleidingen »
 • Horeca Academy
  Zit koken in je bloed of sta je liever achter de bar? Begin vandaag nog aan je carrière in de horeca en volg een opleiding aan de Horeca Academy.
  Schrijf je hier in »

   
 • Volg een opleiding via het Vormingsfonds voor uitzendkrachten.
  Een greep uit de opleidingen: Heftruck chauffeur, magazijnmedewerker, winkelverkoop, bediende transport en expeditie, vakbekwaamheid voor Chauffeurs C en C/E, ...
  Zoek een opleiding die bij je past »
   

Terug naar boven

stages en werkervaringen

Stages en Traineeships

Ontdek hier ons stage-aanbod.

Studentenjobs

Werkervaring kan je al opbouwen tijdens je studies. Een studentenjob hoeft niet per se in lijn te liggen met je studies. Je maakt niet alleen kennis met een werkomgeving, je maakt vaak ook kennis met jezelf. Kan ik administratieve taken aan? Hoe organiseer ik mijn werk? Hoe verloopt mijn contact met collega's en oversten?
Adecco biedt het hele jaar door studentenjobs aan.  Neem alvast een kijkje naar het huidige aanbod aan studentenjobs. Of meld je aan in onze studentendatabase 2015.

Adecco Alliance 4 YOUth

Op initiatief van Nestlé hebben meerdere grote bedrijven zich verenigd om samen in België een Alliance 4 YOUth op te richten. Het doel van die alliantie is om op korte en middellange termijn honderden opportuniteiten te creeëren voor jongeren onder 30 jaar in de vorm van arbeidscontracten en stageplaatsen.

De verschillende partnerbedrijven van Nestlé in België zijn:
Adecco, AXA, EY, IBA, IBM, Securex & Sodexo

Voor het volledige persbericht, klik hier.

Een job in een van onze kantoren of op de hoofdzetel in Groot-Bijgaarden?

Zelf zijn we uiteraard ook steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor onze kantoren of voor een job op onze hoofdzetel. Bovendien biedt Adecco een heel aangename werksfeer. 'Better work, Better life' is niet zomaar een slogan, het is een drijfveer die we dagelijks in de praktijk omzetten.
Bekijk onze vacatures »

Terug naar boven

 

Tips en tricks

 

Terug naar boven

Tools

 • LinkedIn.com


  Een up-to-date LinkedIn-profiel is tegenwoordig een onmisbaar onderdeel van je sollicitatie.

 • Test jezelf 
  Op de VDAB website vind je tientallen tests om je vaardigheden, kennis, carrièrestappen te testen of te toetsen.
   
 • Welk loon kan je verwachten bij een bepaalde job?
  Het Salariskompas op Vacature.com helpt je op weg
   
 • Bang dat je online profiel je kansen op de arbeidsmarkt verkleint?
  Hoog tijd voor een grote schoonmaak. Kuis je facebook/twitter-profiel op

Terug naar boven

better work, better life

Ons succes is het resultaat van een unieke bedrijfsfilosofie waarin mensen centraal staan. Mensen samenbrengen is onze passie. Zo geven we talent een toekomst, en zo brengen we bedrijven tot bloei. Een tijdelijke of een vaste job? In welke sectoren kan ik terecht? Welke zijn de verschillende soorten contracten? Kan ik als student aan de slag via Adecco? En wat zijn dan mijn rechten? Je zit met tal van vragen en Adecco is er om deze te beantwoorden. Indien je de antwoorden hier niet zou vinden, aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze kantoren.

Zoek een job