Jobs bij Alcon in Puurs

 
Alcon  ontwikkelt, maakt en verkoopt chirurgische uitrusting en apparaten, farmaceutische oogdruppels en oogverzorgingsproducten die oogziektes en oogaandoeningen behandelen. Het ruim productengamma van Alcon staat voor de sterkste portfolio in de oogverzorgingsindustrie. Alcon investeert meer in ophtalmologisch onderzoek en ontwikkeling dan eender welke onderneming in de wereld.

De Belgische vestiging van Alcon bestaat uit een commerciële organisatie met kantoren in Vilvoorde en onze productiesite in Puurs.
Puurs beschikt over de grootste fabriek van visco-elastics en oogdruppels/zalven ter wereld, produceert Custom Paks ® ( op maat gemaakte operatiepakketten voor oogchirurgie), en een Europees distributiecentrum dat 120 landen bedient. Alcon Puurs stelt een duizendtal mensen te werk.

Grijp je kans voor een boeiende job bij Alcon! Een job waarin je de kans krijgt om mee te werken in een innovatieve hoogtechnologische omgeving, en waarin je nog elke dag kan bijleren. Een job met een grote verantwoordelijkheid, maar ook één waarin je de kans krijgt om je eigen inbreng te hebben.

Bekijk alle vacatures bij Alcon Belgium
Retrieving Data


Alcon Bedrijfsfiche:

  • Wereldleider in ophtalmologische verzorging
  • Producten op de markt in 180 landen
  • Netto-omzet van 10 miljard USD (2011)
  • 23 000 medewerkers in 75 landen