Jobs bij Barry-Callebaut

Een job bij Barry Callebaut 


Barry Callebaut is nog op zoek naar Technieker (m/v).

Je taken:
Onderhoudsactiviteiten.
Proper en veilig houden van de werkplaats.


Werken in een 3 ploegen systeem.
Optie vast.

Bekijk de volledige vacature!


Barry Callebaut is nog op zoek naar Operator (m/v).

Je taken:
Bereidt de basis van de chocolade door het aanvoeren en samenvoegen van de juist ingrediënten.

Werken in een 3 ploegen systeem.
Optie vast na interimperiode.

Bekijk de volledige vacature!

Over BARRY CALLEBAUT:

Barry Callebaut is wereldwijd één van de meest dynamische en vooruitstrevende bedrijven in de voedingingsindustrie. Dankzij een brede business focus, biedt het bedrijf een uitgebreid gamma van (internationale) carrièremogelijkheden in verschillende sectoren (productie, logistiek, engineering, HR, marketing, sales, ICT,...).

De innovatieve kracht maakt van Barry Callebaut partner bij uitstek voor de gehele voedingsindustrie.

Waarden & visie van Barry Callebaut

Bij Barry Callebaut zijn de kernwaarden meer dan alleen woorden .Klantgerichtheid , passie , ondernemerschap , teamgeest en integriteit worden geleefd in de organisatie , elke dag opnieuw.

De medewerkers bij Barry Callebaut zijn verenigd door de passie voor chocolade & streven ernaar on dagdagelijks hun best te doen , ze staan te popelen om de kennis te delen & om andere te inspireren met hun enthousiasme.

De ontwikkeling van de medewerkers vormt een sleutel tot het succes . Omdat de business focus zo breed is binnen Barry Callebaut , kan de omvang van carrière mogelijkheden binnen het bedrijf vele functionele gebieden beslaan Deze eigenschappen zoeken we ook in nieuwe collega’s . Herken jij jezelf hierin & droom je al lang van een job in een chocoladebedrijf, kijk dan snel naar de vacatures.