Jobs bij H&M

 
Hennes & Mauritz, beter bekend onder de naam H&M, is een grote winkelketen die trendy kledij aanbiedt aan aantrekkelijke prijzen voor vrouwen, kinderen en mannen.

H&M is sterk gegroeid en heeft nu +/- 2285 winkels in 43 landen. Zij omvatten niet minder dan 75 000 medewerkers met hetzelfde doel: mode en kwaliteit tegen een betere prijs aanbieden.

H&M telt 63 winkels in België, waarvan 36 in Vlaanderen.

H&M is uitgegroeid tot een referentie van betaalbare en populaire mode. Het bedrijf onderscheidt zich van haar concurrenten door het aanbieden van tijdelijke collecties, door samen te werken met gerenommeerde internationale ontwerpers.

H&M Shops
Studenten

Je werkt actief mee aan de dagdagelijks activiteiten binnen een H&M shop. We rekruteren enkel studenten die niet onderworpen zijn aan RSZ bijdragen.  Als student mag je max 50 dagen per kalenderjaar werken.


Meer info

H&M Shops
Kandidaten

Je kan bij H&M ook in vast dienstverband aan de slag. Een contract van onbepaalde duur, van maandag tot zaterdag (35u/week met 1 rustdag tijdens de week). Een aantrekkelijk salaris, maaltijdcheques en andere voordelen…

Meer info

H&M
Logistiek

Het distributiecentrum te Ghlin beheert en controleert de verzending van goederen naar alle H&M winkels te België en enkele winkels te Frankrijk.Je werkt mee in de afdeling orderpicking waar je de bestellingen voor de winkels mee klaar maakt.

Bekijk de vacatures (fr)