Mechanica en Techniek

Adecco coacht talent in mechanica, elektriciteit en techniek 

Als technisch werknemer merk je elke dag dat er vraag is naar jouw talent. Een reden te meer om het goed te beheren en samen met Adecco aan je loopbaan te sleutelen.

Met onze jarenlange ervaring in de technische sector zoekt Adecco voor jou een job - tijdelijk of vast - waar je vakkennis volledig tot zijn recht komt.

Wie zoeken we?

Technisch talent in uiteenlopende disciplines:

 • Autotechnieken
  auto-, bus- en vrachtwagenmecaniciens, carrossiers, bandenmonteurs,…
 • Elektrotechnieken
  elektriciens, kableurs, plc-techniekers, meet- en regeltechniekers, elektronici,…
 • Mechanica
  onderhoudsmecaniciens, machinebedieners, storingstechniekers,…
 • Metaalbewerking
  lassers, pijpfitters, draaiers, freezers, cnc-operatoren, monteurs,…
 • Verwarmings- en koeltechnieken
  hvac-techniekers, koeltechniekers, brandertechniekers, loodgieters, monteurs,…
 • Technisch-administratief
  werfvoorbereiders, calculators, technisch tekenaars, technisch-commerciële medewerkers,…

Stuur ons je CV door

Waarom een technische job via Adecco?

 • Adecco heeft een zeer uitgebreid kantorennetwerk in België. En dat heeft zo z’n voordelen. We zijn continu op zoek naar technisch talent en hebben een ruim aanbod van technische vacatures in uiteenlopende sectoren èn bij gerenommeerde bedrijven.
 • De Adecco-consulenten zijn specialisten in hun vakgebied en velen hebben een jarenlange ervaring in de technische sector. Daardoor spreken ze jouw taal en staan ze garant voor een professionele begeleiding.
 • Als je langskomt in één van onze kantoren is de kans dan ook groot dat we meteen werk voor je hebben, ongeacht in welke technische discipline je interesse hebt.
 • Adecco heeft zowel jobs voor beginnende als ervaren vakmensen.
 • Met heel wat bedrijven werkt Adecco bovendien al jaren samen. Je doet dus technische kennis en ervaring op bij betrouwbare werkgevers.
 • En of je nu op zoek bent naar een korte opdracht of een job in vast dienstverband, Adecco heeft het allemaal.
 • Geen administratieve rompslomp met loonbrieven, mutualiteit en pensioenen. Adecco regelt alles voor jou.

 

Tijdelijke of vaste job?

Voor sommige jobs is onmiddellijk vaste aanwerving voorzien.  Maar wist je dat 4 op 10 uitzendkrachten vast werk vinden na afloop van de uitzendopdracht, waarvan 60% in het bedrijf waar ze als uitzendkracht tewerkgesteld waren?* Uitzendarbeid is vaak de ideale manier om een bedrijf en een job te leren kennen vooraleer je vast voor een bedrijf of organisatie gaat werken. Bij heel wat interimjobs (met “optie vast”) is de definitieve aanwerving – na een geslaagde interimperiode - trouwens van in het begin al voorzien.

* Bron: studie van Idea Consult in opdrcaht van Federgon (2009)


 

Adecco coacht talent in mechanica, elektriciteit en techniek

Een topsporter, hoe talentvol ook, staat nergens zonder een geschikte coach, die weet hoe hij zijn pupil naar de overwinning moet voeren.

Ook bij de zoektocht naar een tijdelijke of vaste job, leidt een goede coaching tot het beste resultaat. Dat is dan ook wat we jou bieden: we begeleiden jou met tips, we houden je op de hoogte bij de behandeling van je kandidatuur, we volgen op wat jij van je job vindt en we bekijken samen met jou de volgende stappen in je loopbaan. Zo werken we samen met jou aan de meest geschikte job, een job waarin jij je goed voelt en je talenten ten volle kunt ontplooien.


Stuur ons je CV door