Een vaste job in een H&M Shop

 
H&M telt in België 63 shops waarvan de 36 in Vlaanderen.  Ontdek hieronder de jobs met een vast contract bij H&M :

Department Manager (M/V)


Bekijk hier alle vacatures bij H&M >>

Terug naar het overzicht

Department Manager (M/V)

Dit is geen backoffice-functie waar enkel gedelegeerd wordt. Als Departement Manager besteed je 80 procent van je tijd op de verkoopvloer. Je geeft leiding door het goede voorbeeld te geven, niet van achter gesloten deuren!

Kun jij mensen inspireren? Een Departement Manager heeft een voorbeeldfunctie en is een leider die de waarde van teamwork inziet. Jij ondersteunt je medewerkers door naar hun ideeën te luisteren en hun vaardigheden te ontwikkelen om geweldige verkoopresultaten te behalen. Verkoopstrategieën, de presentatie van artikelen, budgetten en HR zijn een dagelijks onderdeel van jouw werk. Dit is een functie met een hoog tempo.

Je moet met beide voeten op de grond staan, duidelijke doelstellingen kunnen bepalen en opvolgen en specifieke taken kunnen afhandelen zonder de grote lijnen uit het oog te verliezen. Met voldoende initiatief zul je de test met glans doorstaan en je eigen verwachtingen overtreffen. Durf je de uitdaging aan? Als je antwoord hierop ja is, dan hebben we een ongelofelijk dankbare job voor je met uitstekende carrièremogelijkheden.

Jouw verantwoordelijkheden:

  • Ervoor zorgen dat jouw afdeling de klanten uitstekende service verleent, zowel op de verkoopvloer als bij de paskamer en aan de kassa’s.
  • Werken met de kleding en jouw team om optimale verkoopresultaten te realiseren. Samen met het team in de winkel verkoopactiviteiten uitvoeren en deze opvolgen.
  • De winstgevendheid in je afdeling optimaliseren.
  • De afdeling plannen en organiseren in functie van de commerciële vereisten.
  • Samen met het managementteam van de winkel sales advisors aanwerven, trainen, ontwikkelen en beoordelen.

Ons aanbod:

  • Een contract van onbepaalde duur (35uur/week)
  • Een aantrekkelijk salaris, maaltijdcheques en andere voordelen…
  • Opleiding gedurende 3 maanden

 

Interesse?

Of bel je plaatselijk Adecco kantoor voor meer informatie.

Bekijk hier alle vacatures bij H&M >>


Terug naar boven