Experts Management Support

 

Specialist in management support? Wij hebben een job voor jou!

Talentvolle, gekwalificeerde bedienden zijn vandaag een schaars goed op de arbeidsmarkt. Zeker als het gaat om gespecialiseerde functiedomeinen zoals management support. Heb je ervaring met management support en beschik je over unieke vaardigheden en expertise? Dan ben jij de m/v die we zoeken. Ontdek hier waarom Adecco Experts de beste partner is in je zoektocht naar een nieuwe, uitdagende job!

Een permanente of tijdelijke job in management support?

Bij Adecco Experts kijken we naar de individuele kwaliteiten van elke kandidaat. En daarbij maken we een onderscheid tussen permanente of tijdelijke werkkrachten. Beiden kunnen namelijk een toegevoegde waarde betekenen voor de werkgever. En dat is goed nieuws voor wie op zoek gaat naar het optimale evenwicht tussen werk en privé. Bij Adecco vind je gegarandeerd een job in management support, of dat nu op tijdelijke of vaste basis is!

Adecco kent jou én de werkgever door en door

Maar waarom zou je nu precies in zee gaan met Adecco en niet met een andere uitzendonderneming? Omdat onze sterkte in de geïntegreerde 360 graden-aanpak zit. Bij Adecco Experts is één en dezelfde contactpersoon het aanspreekpunt voor zowel werknemer als werkgever. Op die manier hebben we inzicht in de afzonderlijke noden van elke partij en kunnen we die nog beter op elkaar afstemmen.

Dankzij die aanpak zijn we honderd procent zeker dat jij de geknipte persoon bent voor de job en vervul jij je functie in management support elke dag met plezier! Want wij evengoed dat de sfeer op de werkvloer minstens even belangrijk is als de jobinhoud.

Breed en kwalitatief aanbod

Dankzij ons ruime netwerk van werkgevers kunnen we je een erg breed en divers aanbod aan vacatures binnen management support aanbieden. Of je nu aan de slag wil als office manager of management assistent, wij vinden zeker een job op maat van jouw profiel. Kijk je er al naar uit om carrière te maken binnen management support? Neem dan een kijkje in ons ruime jobaanbod of schrijf je online in . Tot binnenkort!