Over Adecco

 

Nieuws

Agenda

Adecco Group BelgiumAdecco Group Belgium

Ons succes is het resultaat van een unieke bedrijfsfilosofie waarin mensen centraal staan. Mensen samenbrengen is onze passie. Zo geven we talent een toekomst, en zo brengen we bedrijven tot bloei .

Als echte partners staan we klaar om vorm te geven aan de professionele en persoonlijke doelen van onze klanten. Zodat de kwaliteit van hun werk en leven voortdurend verbetert.

De wereldleider in werk

Adecco is wereldwijd de grootste dienstverlener op het vlak van werk.
Vanuit 5600 kantoren in 60 landen brengen we mensen en organisaties met elkaar in contact. We tellen 33.000 permanente medewerkers en helpen elke dag 750.000 mannen en vrouwen aan de slag in alle sectoren van de economie. Onze naam staat dan ook in de Fortune Global 500 lijst van de grootste ondernemingen ter wereld.

Adecco is een beursgenoteerd bedrijf met hoofdkantoor in Zwitserland en sleutelmarkten in Frankrijk, de VS, Japan en Italië.

Adecco in België

Met 800 werknemers en 130 kantoren biedt Adecco Group België een gevarieerd dienstenaanbod. In België biedt Adecco oplossingen voor uitzendwerk, rekrutering & selectie en HR-diensten. Gespecialiseerde HR-diensten worden op de Belgische markt aangeboden via verschillende merken en bedrijven. XPE voorziet een ruim aanbod van oplossingen voor Professional Staffing door middel van de specialisaties XPE Customer Care en XPE Pharma & Science. euro engineering richt zich op ingenieurs terwijl Badenoch & Clark profielen levert voor Finance & Accounting, Sales & Marketing, HR & Legal. Modis spitst zich toe op ICT professionals. Adecco’s aanbod in België wordt vervolledigd door de diensten van 3W, dat oplossingen voor interim management levert, en Lee Hecht Harrison/ DBM, een specialist in career transition en outplacement.

Adecco België en de verschillende merken en handelbenamingen zijn ondergebracht in verschillende vennootschappen. Voor meer informatie daarover verwijzen we naar de pagina juridische informatie.

Adecco België maakt deel uit van de Adecco-groep, wereldleider in HR-oplossingen, waarvan de moedervennootschap - Adecco SA - gevestigd is in Zurich, Zwitserland. Meer informatie op www.adecco.com

Contacteer ons

Adecco België en de verschillende merken zijn ondergebracht in verschillende vennootschappen. Voor meer informatie daarover verwijzen we naar de pagina juridische informatie. U kan ook in het algemeen contact opnemen op volgende coördinaten, waar men uw bericht zal proberen te begeleiden naar de juiste contactpersoon:

Adecco België
Noordkustlaan 16b
1702 Groot-Bijgaarden

Tel : 02 583 91 11
Fax : 02 583 91 12
info@adecco.be

Voor vragen & opmerkingen over het gebruik van deze site, stuur een mailtje naar info@adecco.be.