Partners

 
youthstart

Omdat de sportwaarden nauw aansluiten bij onze Adecco values, is Adecco Group België is sinds 2013 officiële leverancier van het Belgian Olympic en Paralympic Team.

Meer info op: Team Belgium

Federgon

Federgon is de federatie van HR-dienstverleners. Wij vertegenwoordigen de bedrijven die actief zijn op het vlak van arbeidsbemiddeling en HR-dienstverlening in de ruime zin van het woord.

Wij tellen meer dan 470 leden actief in werving, search & selectie, outplacement, uitzendarbeid, projectsourcing, interim management, opleiding en dienstencheques.

Meer info op http://www.federgon.be/

youthstart

YouthStart moedigt jongeren in de eerste plaats aan tot ondernemende attitudes, het ontdekken van hun talenten en het ontwikkelen van hun competenties. Het verwerven van bedrijfsinzichten kan mogelijks leiden tot het starten van een eigen zaak. YouthStart geeft hen hierbij alle nodige coaching. YouthStart wil jongeren ook vertrouwd maken met praktisch computergebruik, nodig voor hun later professioneel leven.
Meer info op http://www.youthstart.be/

Close The Gap

Adecco ondersteunt Close The Gap, een internationale non-profit organisatie die helpt bij het overbruggen van de digitale kloof. Adecco en Close The Gap bieden kwalitatief hoogwaardige, gebruikte IT-apparatuur aan voor projecten in de 3de wereld.