Werkgever zoekt talent

Stuur ons uw vacatures door 

Adecco stelt u gemotiveerde kandidaten voor

Net zoals een topsporter pas echt scoort onder goede begeleiding van een coach, zo volgen wij ook onze kandidaten op. Zo kunnen we u als klant kandidaten voorstellen die een echte meerwaarde betekenen voor uw bedrijf. Kandidaten op wie u kan rekenen omdat ze de juiste talenten én de juiste attitude hebben. Mensen die weten waarvoor ze staan en daar ook voor gaan: resoluut, gemotiveerd, gedisciplineerd.

Hoe we dat doen? We scannen onze kandidaten op hun attitude en we houden regelmatig contact om op de hoogte te blijven van uw ervaringen, net als van die van de kandidaat. Zo bouwen wij – u, de kandidaat en Adecco – samen een vertrouwensrelatie op en weten we wat we aan mekaar hebben. Een gezonde basis voor de groei van uw onderneming


U bent op zoek naar nieuwe medewerkers voor tijdelijke of vaste aanwerving?

Adecco brengt u in contact met het juiste talent. Op de juiste plaats en op het juiste moment.  Dat is onze missie . Dat is onze meerwaarde.

Ontdek wat Adecco voor u kan doen, niet alleen voor uitzendarbeid, maar ook voor de rekrutering en selectie van kandidaten voor vaste jobs. Vraag een persoonlijk en vrijblijvend advies. Vul ons contactformulier in, vermeld uw openstaande vacatures en stuur uw aanvraag naar een van onze Adecco-kantoren.


Contactformulier