Talent zoekt werk

Adecco coacht je naar een job op maat van je talent.  Stuur ons je CV door. 

Adecco coacht je naar de geschikte job, tijdelijk of vast

Een topsporter, hoe talentvol ook, staat nergens zonder een geschikte coach, die weet hoe hij zijn pupil naar de overwinning moet voeren.

Ook bij de zoektocht naar een job, leidt een goede coaching tot het beste resultaat. Dat is dan ook wat we jou bieden: we begeleiden jou met tips, we houden je op de hoogte bij de behandeling van je kandidatuur, we volgen op wat jij van je job vindt en we bekijken samen met jou de volgende stappen in je loopbaan. Zo werken we samen met jou aan de meest geschikte job, een job waarin jij je goed voelt en je talenten ten volle kunt ontplooien.

Ons uitgebreide aanbod tijdelijke en vaste jobs, net als onze kennis van de markt en de bedrijven, zijn alvast mooi meegenomen.

Tijdelijke of vaste job?

Voor sommige jobs is onmiddellijk vaste aanwerving voorzien.  Maar wist je dat 4 op 10 uitzendkrachten vast werk vinden na afloop van de uitzendopdracht, waarvan 60% in het bedrijf waar ze als uitzendkracht tewerkgesteld waren?* Uitzendarbeid is vaak de ideale manier om een bedrijf en een job te leren kennen vooraleer je vast voor een bedrijf of organisatie gaat werken. Bij heel wat interimjobs (met “optie vast”) is de definitieve aanwerving – na een geslaagde interimperiode - trouwens van in het begin al voorzien.

* Bron: studie van Idea Consult in opdrcaht van Federgon (2009)


 

Rekrutering en Selectie voor vaste jobs

Jij zet je liever op lange termijn in voor klanten en collega’s. Want een vaste job betekent voor jou dat je je helemaal kan geven. En voor je zo een beslissing neemt, wil je natuurlijk 100 % zeker zijn.
Adecco helpt je om die zekerheid te bereiken. Wij begeleiden je graag in je zoektocht naar een job waar je je echt in je element voelt.

Bekijk de voordelen

 
 

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging?

Laat ons weten in welke job jij je talenten wenst te ontplooien.

Stuur ons je CV door


Studeer je nog en heb je zin in een toffe studentenjob?

Schrijf je hier in


Sollicitatietips

Hoe stel je een goed CV op?  Hoe bereid je je voor op het interview?  en wat als je werken en studeren wenst te combineren?

Lees verder