Sollicitatietips

Stuur ons je CV door. 

De sollicitatiebrief
De sollicitatiebrief is de eerste indruk die de rekruteerder van jou krijgt. Het loont daarom de moeite om voldoende tijd te besteden aan het opstellen van een goede sollicitatiebrief.
lees verder

Hoe schrijf je een CV
Het is belangrijk dat je begrijpt wat een goed cv voor je kan en niet kan doen. Een cv op zich is niet voldoende om je een job te bezorgen. Het enige dat je cv kan doen, is ervoor zorgen dat je een goede eerste indruk maakt, zodat potentiële werkgevers je graag willen ontmoeten en je uitnodigen voor een gesprek.
lees verder

10 tips voor een goed CV
Goed begonnen, is half gewonnen. Het is belangrijk dat je bij het opmaken van je CV niets over het hoofd ziet. Deze 10 tips geven je alvast een duwtje in de goede richting.
lees verder

Verschillende soorten interviews
Elke werkgever heeft zijn eigen sollicitatieprocedure, maar je kan er meestal vanuit gaan dat die procedure verschillende gesprekken of interviews bevat. Wij sommen hier alvast de meest voorkomende interviews op.
lees verder

Tips voor het interview
Een interview kan een stresserende situatie zijn. Met een goede voorbereiding kan je al een heel deel van die stress wegnemen. We geven je alvast een paar tips mee.
lees verder

Studeren en werken
Door te werken naast je studie, ben je later een aantrekkelijker kandidaat op de arbeidsmarkt. Door onze ervaring met bedrijven en officiële organisaties, weet Adecco dat werkervaring bij afgestudeerden veel gevraagd wordt.
lees verder