Partners

 
  D’Ieteren Auto verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, Seat, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het is de grootste autoverdeler in België, met een marktaandeel van meer dan 22 % en 1,2 miljoen voertuigen van de verdeelde merken in omloop. Omzet in 2014: 2,7 miljard euro’s.

Naar de Audi Belgium website

  Vandaag de dag is jeugdwerkloosheid een groot probleem. Een actie zoals deze die zorgt voor meer bewustwording en competentievorming bij de jeugd, steunen wij dan ook met veel plezier! Op deze manier kunnen we ook jobs promoten binnen de industrie en de privésector en als een bedrijfswagen daartoe kan bijdragen is dat mooi meegenomen! 

Naar de LeasePlan website

  Mobistar is één van de belangrijkste spelers op de telecommarkt in België en Luxemburg. Het bedrijf biedt zijn residentiële postpaid- en prepaidklanten innovatieve mobiele telecomproducten en -diensten aan. Op de professionele markt biedt Mobistar vaste telefonie over het DSL-netwerk en breedbandinternet aan, treedt het op als een provider van geïntegreerde communicatieoplossingen en heeft het een ruim aanbod aan mobiliteits- en connectiviteitsdiensten. Mobistar is als provider ook actief in de groothandel en verstrekt zijn partners zo toegang tot zijn infrastructuur en netwerkmogelijkheden. Mobistar, met de Orange-groep als voornaamste aandeelhouder, is genoteerd op de Beurs van Brussel.

Naar de Mobistar website