Studentenjobs bij IKEA

Studentenjob bij Adecco 

WE ZOEKEN VOORNAMELIJK NOG STUDENTEN VOOR DE MAAND SEPTEMBER!

De studentencontracten bij IKEA zijn allemaal deeltijds. IKEA voorziet voor de zomer geen voltijdse contracten. Deze dagen worden meegerekend in je 50 toegelaten dagen voor studentenwerk.

IKEA is bovendien steeds op zoek naar zaterdagkrachten en vaste medewewerkers met ambitie en talent. Deze studentenjob kan een springplank zijn naar een verdere carrière bij IKEA.

Als jij groeit, groeit IKEA ook!

Bij IKEA is elke dag anders. Je doet ervaring op in een groot internationaal bedrijf met leuke collega’s en er is ruimte voor jouw ideeën. We verwachten dat je kan werken in een drukke en soms hectische omgeving waar je altijd klanten en collega’s om je heen hebt. De beschrijving van onderstaande afdelingen geldt als voorbeeld, er zijn nog andere afdelingen waar je eventueel terecht kan:

SALES

Je krijgt energie van het contact met klanten en adviseert hen over onze woonoplossingen. Ligt jouw passie bij het verkopen van keukens, slaapkamers, badkamers of gaat je hart toch sneller kloppen van verlichting? Voor ieder wat wils.

Schrijf je in >>

Happiness comes in a flat pack

IKEA FOOD

In het restaurant, de Bistro en de Swedish FOOD Market kan onze klant lekker eten en kennis maken met onze Zweedse producten en onze Zweedse identiteit. Jij zorgt voor een schone werk- en eetomgeving, je bereidt het eten en je hebt contact met de klant. Maak jij het een echt dagje uit voor onze klant?

Schrijf je in >>

Ikea Food

LOGISTIEK

Achter de schermen zorg jij samen met je collega’s dat al onze producten op voorraad zijn in de winkel voor onze klant. In de vroege ochtend (van 6-10 uur) en de late avond (tot 22 uur) werk je aan een hoog tempo en zorg je dat de winkel tijdig netjes is voor de klant als we weer open gaan.

Schrijf je in >>

Ikea Logistiek

CUSTOMER RELATIONS

Samen met je collega’s werk jij met plezier aan een goede relatie met de klant. Van het parkeerterrein tot aan de uitgang: je zorgt dat de shopping tools (gele tassen, potloodjes, plattegronden) beschikbaar zijn voor de klant, je laat de kinderen in Smaland spelen, je rekent de producten bij de kassa af. Jij met je klantvriendelijke instelling handelt vragen, retouren en klachten op een vriendelijke manier bij de klantenservicebalie af en je zorgt voor een warme ontvangst van de klanten. Kortom, een veelzijdige afdeling met veel klantencontact.

Schrijf je in >>

Customers Relations bij IKEA

JE PROFIEL

  • Je vindt het leuk om in een team te werken en krijgt energie van het werken met klanten.
  • Je kan prioriteiten stellen en je werk efficiënt organiseren.
  • Je komt het beste tot je recht in een klantgerichte en dynamische werkomgeving waar het tempo hoog ligt.
  • Voor de winkel in Anderlecht kan je je goed verstaanbaar maken in beide landstalen.