Adecco Experts - De juiste skills

 

Kijkt u uit naar talentvolle, gekwalificeerde bedienden op permanente of tijdelijke basis?

Doe dan een beroep op een marktleider, die u dankzij specifieke kennis en een wijdvertakt netwerk het gekwalificeerde personeel levert dat u nodig hebt. Adecco Experts is hier uw beste keuze.

Via Permanent Placement verzorgt Adecco Experts werving en selectie van gespecialiseerde profielen. Met Temporary to Permanent Placement kan een kandidaat via Adecco Experts starten op tijdelijke basis om daarna over te stappen naar een vast contract. Adecco Experts is de partner voor al uw doelen – op korte én lange termijn.

Professionele knowhow, lokale expertise

De selectie, werving en loopbaanbegeleiding van bedienden zijn de specialiteiten van uw Experts Consultant, die uw dossier professioneel en vertrouwelijk behandelt. Onze Experts Consultant kent bovendien de lokale marktsituatie en de regionale orbeidsmarkt en leeft zich feilloos in uw specifieke noden en behoeften in.

Expertise en specialisatie in de volgende profielen


 • Aankoop en logistiek:
  aankoper, verantwoordelijke supply chain …
 • Finance:
  dossierbeheerder, klantenadviseur, boekhouder …
 • Human Resources:
  payroll specialist, recruiters, HR business partner …
 • Management Support:
  secretaris, secretaresse, officemanager …
 • Marketing:
  communicatieassistent, productmanager, marketingmanager …
 • Sales:
  commerciële binnendienst, accountmanager, salesmanager …
 • Technical:
  tekenaars, graficus, productieplanner, ICT …

Onze selectieprocedure

Ontdek wat Adecco voor u kan doen, niet alleen voor uitzendarbeid, maar ook voor de rekrutering en selectie van kandidaten voor vaste jobs. Vraag een persoonlijk en vrijblijvend advies. Vul ons contactformulier in, vermeld uw openstaande vacatures en stuur uw aanvraag naar een van onze Adecco-kantoren.

Contactformulier