Welk type oplossingen past het best bij u?

 
 • Permanent Placement

  We voeren selectieopdrachten uit en/of stellen uit eigen beweging sterke talenten voor aan bedrijven. De motivatie en integriteit van onze professionals staan garant voor de kwaliteit van onze werkwijze.

 • Tijdelijke rekrutering voor langetermijnopdrachten.

 • Payroll (uw selectie op onze loonlijst)

  Dankzij Adecco Payroll Service hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw loonadministratie. Dit biedt u een heel eenvoudig en flexibel systeem voor uw personeelsbeleid.

 • Assessment & Testing

  Adecco Testing focust als gespecialiseerde service op trefzekere testmethodes die u helpen bij de selectie en/of doorstroming van medewerkers, zowel bij de werving- en selectiefase als bij loopbaanbegeleiding. U kunt onze services op elk gewenst niveau inroepen, overeenkomstig úw doelstellingen.
  Ons exclusief testprogramma Adecco Xpert Online werd samen met SHL ontwikkeld en omvat kennis- en vaardigheidstesten en vragenlijsten die houding, motivatie en persoonlijke werkvoorkeuren in kaart brengen. Daarnaast maken wij gebruik van internationaal erkende methodieken, zoals persoonlijkheids- en motivatievragenlijsten. Deze tools kunnen samen met praktijkopdrachten gecombineerd worden tot een assessment center.

 • International Mobility

  De service International Mobility zoekt in ons uitgebreide Europese kantorennet naar de meest geschikte werknemers voor uw bedrijf, op maat van knelpuntberoepen en vooral gericht op technische profielen. Internationale profielen op maat van uw behoeften, dat is waar International Mobility voor staat.

Ontdek wat Adecco voor u kan doen, niet alleen voor uitzendarbeid, maar ook voor de rekrutering en selectie van kandidaten voor vaste jobs. Vraag een persoonlijk en vrijblijvend advies. Vul ons contactformulier in, vermeld uw openstaande vacatures en stuur uw aanvraag naar een van onze Adecco-kantoren.

Contactformulier