Waarom is Adecco Experts de beste partner voor uw bedrijf?

 

Wij onderscheiden ons door:

End-to-end aanpak:

Onze consultant is zowel uw commercieel als opertationeel contact. Zowel het ontvangen van de eerste briefing, als de uiteindelijke invulling en de evaluatie gebeuren door één en dezelfde persoon. Onze focus op welbepaalde profielen zorgt ervoor dat Adecco Experts de juiste kandidaten voor u aantrekt en selecteert.

Verzekerde continuïteit:

Binnen de profielen die we aanspreken, zoeken we altijd naar kandidaten die voor lange termijn een nieuwe uitdaging willen aangaan. Gedurende zijn loopbaan wordt de kandidaat begeleid en opgevolgd door de Experts Consultant. Adecco behoort tot de beste werkgevers van België, waardoor onze medewerkers ons trouw blijven – en u ook uw contactpersoon behoudt.

Snelheid:

Onze specialisatie in gesprekken en online testing doen u veel tijd winnen. Dankzij onze focus op welbepaalde profielen, kunnen we meerdere kandidaten in een korte tijd voorstellen.

Nationale reikwijdte:

Gespecialiseerde Experts Consultants werken op nationale schaal nauw samen met andere Adecco-kantoren.

Operationele en financiële flexibiliteit:

In tegenstelling tot selectiebureaus hanteren wij ‘no cure, no pay’. Bovendien kiest u via Adecco Experts voor een uitzendformule, een selectieforfait of een combinatie van beide. Uw selectieproces kunt u zowel volledig als gedeeltelijk aan ons toevertrouwen.

Uitgebreide testing:

Onze tests worden op maat ontwikkeld en kunnen ook online gebeuren. Elke kandidaat moet minimaal 3 testen afl eggen waaronder een persoonlijkheidstest en twee technische assessments. Hiernaast wordt hij gescreend op 6 thema’s waaronder activiteiten, competentie via STAR, team, culture, omgeving en beloning. Adecco Experts is erkend door Federgon als kwaliteitsvolle rekruterings- en selectiepartner. De Adecco Experts Consultants zijn SHL gecertifieerd.

Ontdek wat Adecco voor u kan doen, niet alleen voor uitzendarbeid, maar ook voor de rekrutering en selectie van kandidaten voor vaste jobs. Vraag een persoonlijk en vrijblijvend advies. Vul ons contactformulier in, vermeld uw openstaande vacatures en stuur uw aanvraag naar een van onze Adecco-kantoren.

Contactformulier