HR Services

 

Zoals elke organisatie kampt ook uw bedrijf waarschijnlijk geregeld met operationele en strategische HR-vraagstukken.

Adecco wil deze samen met u aanpakken: onze gespecialiseerde medewerkers bieden uw organisatie transparante oplossingen, met duidelijke procedures en adviezen. Via externe consultancy of via het tijdelijk inzetten van onze hr-consultants, dat kiest u zelf.

Uw voordelen

  • Adecco kent uw sector als geen andere en we zetten u als opdrachtgever steeds centraal in het proces.
  • Onze HR-consultants hebben praktische en hands-on ervaring op alle HR-gebieden: ervaring die ze dagelijks opdoen in de praktijk.
  • Adecco beschikt over een uitgebreide pool aan hr-profielen. Of u nu op zoek bent naar een generalist of specialist, de werknemer die u zoekt, zit er vast en zeker bij.
  • Wij vinden voor u werknemers die op zeer korte termijn beschikbaar zijn.

Onze jobs

Een kleine greep uit ons aanbod HR-profielen:

  • HR-officers
  • HR-businesspartners
  • Payroll-officers
  • Compensation & benefits-specialisten
  • HR-managers

Staat het profiel dat u zoekt niet in de lijst of bent u op zoek naar een service op maat? Neem zeker contact met ons op. Wij bieden u zowel mankracht als knowhow.

Opleidingen Career Up: het trainingsprogramma van Adecco

Adecco helpt u ook graag om het beste uit uw werknemers te halen. Met Opleidingen Career Up, bijvoorbeeld.

Adecco Opleidingen Career Up staat synoniem voor ontwikkeling van uw kandidaten en uw interne medewerkers waarin we zowel de individuele, klantspecifieke als marktspecifieke talenten tot ontplooing laten komen.

Opleidingen Career Up is er op elk niveau - arbeiders en bedienden - en ook voor heel gespecialiseerde profielen wordt een programma op maat voorzien.

Adecco Testen

U wilt de juiste man of vrouw op de juiste plaats. Adecco Testen focust op goed toepasbare, trefzekere testmethodes die u helpen bij de selectie en/of doorstroming van werknemers.

Centraal in ons testprogramma staat Xpert Online. Dit is ons eigen testsysteem: snel en eenvoudig toepasbaar in uiteenlopende situaties. Daarnaast voorziet ons testprogramma in alle overige internationaal erkende methodieken.

Onze HR Business Partners zijn specialisten die u vanuit het assessment een duidelijk en onderbouwd advies kunnen leveren.

Adecco, specialist in HR-werknemers

Of het nu gaat over assessment, development of performance management, wij staan voor u klaar.

Neem contact op via
hrservices@adecco.be
of 02 583 91 11.