International Mobility

 

Uw bedrijf heeft te kampen met een gebrek aan geschoold personeel. Want werknemers in de bouw-, voedings- en technische sector lopen in België nu eenmaal niet dik gezaaid.

Bij International Mobility zoeken we over de landsgrenzen naar de ideale medewerker voor onze klanten en prospects. We spelen in op de Europese arbeidsmarkt om een match te vinden tussen knelpuntaanvragen bij onze klanten en kandidaten buiten België.  International Mobility maakt een brug tussen arbeidsmarkten met schaarste en arbeidsmarkten met een hoge werkloosheid.  Hiervoor gebruiken we het wereldwijde Adecco kantorennetwerk. We zorgen bovendien dat deze arbeidskrachten zich integreren in onze samenleving om een zo hoog mogelijke retentie bij onze klanten mogelijk te maken. Op die manier streven we naar een win-win situatie voor zowel klant, uitzendkracht als Adecco.

De voordelen van International Mobility

  • Adecco heeft het grootste kantorennetwerk in Europa. Hoe specifiek het profiel ook is dat u zoekt, wij vinden de beste kandidaat voor uw bedrijf.
  • Huisvesting, taalcursussen en alle administratie die komt kijken bij de indiensttreding van een internationale werknemer.
  • Begeleiding: onze Wellfare Officers staan in voor het opvangen en begeleiden van onze buitenlandse medewerkers bij aankomst in België en tijdens de opdracht bij de klant. Zij zorgen voor de nodige administratieve begeleiding (stadhuis, bank, aanvragen arbeidskaart, inschrijven bij mutualiteit…) Tevens kijken zij ook in samenwerking met onze afdeling Opleidingen Uitzendkrachten naar een geschikt integratietraject
  • Onze garantie: uw werknemer wordt volledig legaal tewerkgesteld in België.
  • Uw buitenlandse werknemer werkt met een Belgisch contract: dat betekent dat hij of zij recht heeft op vakantiegeld, eindejaarspremie en sociale zekerheid.

Invullen van knelpuntberoepen 

Slagers, bakkers, stukadoors, elektrotechnici: het zijn maar enkele van de beroepen uit de bouw-, voedings- en technische sector waarvan er in België een groot tekort is. Maar ook bediendeprofielen als ingenieurs, apothekersassistenten en bouwkundig tekenaars zijn veel gevraagd in ons land.

Adecco beschikt over een uitgebreid netwerk van kantoren waar net deze profielen voorhanden zijn.

Wij zorgen voor u

Of het nu gaat over vaste of tijdelijke werknemers, loonadministratie of rekrutering en selectie, wij staan voor u klaar.

Contact

 
Tel 02/482.82.75