Testing & Assessments

 

Bent u op zoek naar gemotiveerde medewerkers met de juiste attitude en persoonlijkheid? Zijn bepaalde kennis en vaardigheden extra belangrijk voor specifieke functies in uw bedrijf? Of wenst u in het kader van instroom of doorstroom van medewerkers een assessment af te nemen om het groeipotentieel te bepalen of toekomstige leiders te detecteren?

Adecco Testing Solutions biedt u wetenschappelijk onderbouwde testen op vlak van kennis en vaardigheden, persoonlijkheid en praktijkopdrachten.

Centraal in ons testprogramma staat Xpert Online. Dit is ons eigen testsysteem: snel en eenvoudig toepasbaar in uiteenlopende situaties. Daarnaast voorziet ons testprogramma in alle overige internationaal erkende methodieken.

Adecco Xpert is exclusief voor Adecco ontwikkeld door SHL en bevat een geheel van testen die vaardigheden (can do), houding en motivatie (will do) en persoonlijke werkvoorkeuren in kaart brengt (will fit).
Can do, Will do, Will fit

Bovendien bieden wij betrouwbare en wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidsvragenlijsten aan van SHL (o.a. OPQ, WSQ, CCS, MQ) en van Thomas International (Persoonlijke Profiel Analyse).

Ook praktijkopdrachten voor arbeiders als voor bedienden behoren tot ons aanbod.Grid

Bovenstaande instrumenten kunnen gecombineerd worden in een assessment dat op maat samengesteld wordt.

De assessments worden begeleid door gespecialiseerde consultants uit uw regio.Op basis van het assessment geven zij u een duidelijk en onderbouwd advies.
testing cycle


Adecco Xpert, Thomas, SHL

Neem contact op met een Adecco-kantoor in uw buurt.