U zoekt gemotiveerde studenten?

 

De zomer, het seizoen waar veel werknemers naar uitkijken. Maar voor heel wat bedrijven ook een periode waarin vakantieregelingen, productiepieken en seizoensarbeid het personeelsbeleid extra onder druk zetten.
Studentenarbeid heeft heel wat voordelen om uw concurrentiekracht te verscherpen. Zij zorgen ervoor dat het bij u gesmeerd gaat lopen deze zomer.
 

Adecco studentenarbeid: flexibel, kostenefficiënt en eenvoudig

 • Met studentenarbeid speelt u snel en flexibel in op tijdelijke noden. Tijdens de zomer, uiteraard, en desgewenst gedurende het jaar. Want heel wat studenten maken gebruik van de mogelijkheid om buiten de klassieke vakantiemaanden nog wat bij te klussen. Zo krijgt u gemotiveerde mensen waarop u stelselmatig kunt vertrouwen.
   
 • U doet bovendien uw voordeel dankzij lagere sociale lasten op studentenarbeid en met een toegenomen kostenefficiëntie.
   
 • Administratieve vereenvoudiging kan ook wanneer u al werkt met een eigen pool van studenten. Wij nemen dan zonder problemen de administratieve last van u over.

 

Bouw tegelijkertijd aan een sterk werkgeversmerk

Goede laatstejaarsstudenten leren tijdens een vakantiejob uw bedrijf, uw medewerkers en uw cultuur kennen. Ze krijgen voeling met uw zaak en maken van uw onderneming hun preferred employer. Studentenarbeid is ook een zeer effectief rekruteringskanaal voor nieuwe medewerkers geworden.

Onze troeven in een notendop

 • flexibiliteit: met studentenarbeid speelt u in op de noden van het moment. Wij denken als volwaardig HR-partner helemaal in functie van uw personeelsbeleid. Een productiepiek opvangen? De vakantieplanning helpen invullen? Adecco kan u dagen weekcontracten op maat aanbieden tijdens de vakanties, het weekend en de rest van het jaar.

 • selectie en rekrutering: u haalt steevast bekwame mensen in huis. Ook voor studenten hanteren wij de gebruikelijke perfect match-regel: wij stellen u alleen gemotiveerde jongeren voor, met de juiste competenties en het best passende profiel voor de vacature. De student zelf wordt – vooraleer hij een opdracht begint – altijd uitgebreid geïntroduceerd in de jobinhoud, uw bedrijfscultuur en de rechten en plichten die aan de opdracht verbonden zijn.

 • payrolling: u werkt al met een vertrouwde pool van studenten of geeft de voorkeur aan de kinderen van uw eigen werknemers, maar wil af van de administratieve last van studentenarbeid? Adecco neemt uw papierwerk ter harte, van de opstelling van de contracten tot de uitbetaling van de lonen. En uiteraard alles daartussenin, volledig afgestemd op de specifieke wetgeving terzake.
   
 • informatiepartner: wij staan als HR-partner altijd ter beschikking voor vragen omtrent studentenarbeid en personeelskwesties. Wij maken er een erezaak van om u op de hoogte te houden van de laatste evoluties inzake sociale en fiscale regelgeving. En daar doet u uiteraard uw voordeel mee.
   
 • correcte dienstverlening: wij engageren ons om de hoogst mogelijke kwalitatieve dienstverlening te garanderen. Dankzij onze marktkennis en jarenlange expertise in alle economische sectoren geniet u steeds van de meest interessante voorwaarden. Transparantie in onze aanpak blijft zoals altijd verzekerd.
   

  Contactformulier

Stuur uw studentenjobs door

Vraag een persoonlijk en vrijblijvend advies. Vul ons online contactformulier in en stuur uw aanvraag naar een van onze Adecco-kantoren. Uiteraard kunt u via ditzelfde formulier ook uw reguliere vacatures doorsturen.

Contactformulier