Professional staffing: de kracht van een partnernetwerk

 

Op zoek naar moeilijk vindbare gespecialiseerde profielen, ook in hoger of middenmanagement? Dan hebt u er alle baat bij om een professionele partner aan te spreken. Die kan uw HR-dienst bijstaan in de zoektocht naar de juiste man/vrouw op de juiste plaats. Adecco Group heeft verschillende professional staffing partners in zijn portefeuille, en dat voor elke sector.

Verschillende partners, verschillende specialismes

De ene sector is de andere niet. Elke business heeft nood aan profielen op maat, en die liggen nu eenmaal niet voor het grijpen. De zoektocht naar net die ene persoon die uw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen, is dan ook arbeidsintensief en tijdrovend. Beschikt u niet over de nodige tijd en middelen? Laat u dan bijstaan door een partner met ervaring. De verschillende rekruteringsmerken binnen Adecco Group zijn stuk voor stuk actief in specifieke sectoren. Hierdoor kunnen ze u heel gericht bijstaan en de professionals opsporen die u écht nodig hebt.

XPE Pharma & Science

XPE Pharma & Science biedt u een unieke combinatie van wetenschappelijke, technische, commerciële en medische expertise. Van staffing tot consulting en project management, wij bezorgen u de juiste talenten.

Customer Care

Binnen het Customer Care segment willen wij voor onze klanten de “preferred partner” zijn die permanent op zoek gaat naar toptalent. Door te streven naar een “Great Place to Work” creëren we een aangenaam klimaat voor onze medewerkers en willen we dit ook uitstralen naar onze klanten toe. Bezoek de website van XPE Customer Care.

euro engineering

De zoektocht naar de juiste engineering-profielen vergt heel wat expertise en ervaring. euro engineering heeft die kennis van zaken en kan bovendien een beroep doen op een breed netwerk. Of u nu nood hebt aan high potentials in elektromechanica, automation of de bouwsector, euro engineering rekruteert op maat van uw behoeften of brengt de juiste expertise aan voor het outsourcen van uw bedrijfsprocessen.

Badenoch & Clark

Een internationaal rekruteringskantoor gespecialiseerd in Finance & Accounting, HR & Legal, Sales & Marketing en Executive Search. Onze ervaren recruitment advisors koppelen Senior- Level Professionals aan de juiste functie binnen uw onderneming. De rode draad? Maatwerk, kwaliteit en een professioneel sterk business model.

Experience more, value the difference!

Modis

Modis is gespecialiseerd in technologische staffing. Onze doelstelling: talenten in de IT- en telecomsector in contact brengen met de meest dynamische functies en organisaties in België. In een erg competitieve technologiesector begrijpen wij als geen ander de nood aan flexibele rekruteringsoplossingen.

3W

Interim management is een bijzonder specifieke en gespecialiseerde branche, die gepaard gaat met een doordacht en zorgvuldig opgebouwd rekruteringsproces. 3W brengt uw bedrijf in contact met de beste interim professionals die de markt te bieden heeft. En dat uiteraard op maat van uw business en bedrijfsnoden.