Workshop: Sociale Verkiezingen 2016

 

Tussen 9 en 22 mei 2016 vinden de volgende sociale verkiezingen plaats. Ondernemingen die gemiddeld ten minste 50 werknemers tewerkstellen, moeten deze organiseren. Om u hier goed op te kunnen voorbereiden, organiseert Adecco verschillende workshops.

Op deze ontbijtsessie stellen we u de nieuwigheden in de regelgeving voor en geven we een duidelijk antwoord op enkele basisvragen:

    • Moet u sociale verkiezingen organiseren?
    • Hoe tellen de uitzendkrachten in uw onderneming mee ?
    • Kan u een akkoord sluiten met betrekking tot de sociale verkiezingen?
    • Wat indien u geen sociale verkiezingen organiseert?
    • Praktische tips en nieuwigheden

Koppel het nuttige aan het aangename, vertrouw op onze knowhow en mis uw start niet in de voorbereiding van uw sociale verkiezingen 2016:

WORKSHOP: SOCIALE VERKIEZINGEN

09:00 – Onthaal (koffie en koeken)

09:30 – Spreker: Stijn Demeestere of Sofie Bontinck

10:30 – Questions & Answers

5/mei Maelstede Brugsestraat 455, 8520 Kuurne Inschrijven >>
7/mei Royal Astrid Wellingtonstraat 15, 8400 Oostende Inschrijven >>
12/mei Martins Hotel Mechelen Karmelietstraat 4 in 2800 Mechelen Inschrijven >>
18/mei Adecco Hoofdzetel Noordkustlaan 16b, 1702 Groot-Bijgaarden Inschrijven >>
21/mei Barrier Grote Baan 9b, 3530 Houthalen-Helchteren Inschrijven >>
21/mei Keizershof Korte Nieuwstraat 15, 9300 Aalst Inschrijven >>
28/mei Link 21 Welvaartstraat 14, 2200 Herentals Inschrijven >>

 


Stijn Demeestere is partner van het departement en heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht. Zijn bijzondere voorkeur gaat uit naar arbeidsrechtelijke begeleiding van uiteenlopende vormen van bedrijfsreorganisaties, arbeidsrechtelijk advies, mediation en litige en collectieve arbeidsverhoudingen. Hij wordt regelmatig uitgenodigd door De Tijd om zijn expert opinie mee te delen.

Sofie Bontinck is counsel in het departement en heeft Laga vervoegd in 2004. In haar praktijk behandelt zij zowel het individuele als collectieve arbeidsrecht, met een bijzondere aandacht voor herstructureringen en overgang van ondernemingen, individuele ontslagen en het bijstaan van bedrijven bij het aanwerven van personeel. Sofie geeft ook regelmatig seminaries rond uiteenlopende onderwerpen.

Laga is met 150 advocaten één van de 3 grootste zakenadvocatenkantoren in België. Het departement ‘Employment, Pensions & Benefits’ telt een 15-tal advocaten. Het werd door Trends Legal Awards in 2014 verkozen tot beste sociaalrechtelijke advocatenkantoor omwille van haar bijzondere expertise, multi-disciplinaire approach en gewaardeerde pragmatische aanpak.