Dienstencheques Brugge

Woon je in de regio Brugge en ben je op zoek naar een betaalbare huishoudhulp? Dan is er goed nieuws! Van waar in Brugge je ook bent, bij Adecco kan je overal terecht voor poetshulpen via dienstencheques. Dienstencheques zijn handig, goedkoop én fiscaal aftrekbaar. Adecco staat bovendien garant voor gemotiveerde en ervaren poetshulpen.

Dienstencheques in Brugge: poetshulp voor iedereen

Elke meerderjarige inwoner van Brugge kan, na aanvraag van een gratis gebruikersnummer, dienstencheques bestellen. Dienstencheques zijn een goedkope en handige manier om als particulier een poetshulp of een huishoudhulp aan te vragen. Je betaalt per uur dat er huishoudelijk werk verricht wordt in je woning. Van een grondige poetsbeurt tot boodschappen doen of maaltijden klaarmaken, je betaalt het allemaal met dienstencheques!

Adecco: poetshulp zonder zorgen

Een poetshulp aanvragen in Brugge staat bij Adecco gelijk aan zekerheid. Al onze poetshulpen en huishoudhulpen zijn gescreend en voldoen aan onze kwaliteitsvereisten. Ze zijn niet alleen ervaren maar beschikken ook over de nodige technische kennis en zijn gemotiveerd. Bovendien ben je met dienstencheques verzekerd tegen schade en ongevallen. Waarom nog twijfelen?


Huishoudhulp in Brugge in de praktijk

Onze poetshulpen in Brugge kan je betalen met papieren of elektronische dienstencheques. Vergeet niet je papieren dienstencheques vooraf in te vullen of de elektronische prestaties zo snel mogelijk na de prestatie te valideren. Heb je liever huishoudhulp op specifieke dagen? Geef je voorkeurdagen dan op voorhand door zodat we de huishoudhulp zo goed mogelijk op jouw wensen kunnen afstemmen.

Demandez une aide ménagère

Merci de bien vouloir compléter le formulaire ci-dessous. Dans le champs Commentaires, vous pouvez nous donner plus d'informations par rapport au nombre d'heures ou le jour sur lequels vous souhaitez faire appel à une aide-ménagère.

*
*
*
*
*