Dienstencheques Mol

Je bent op zoek naar poetshulp in Mol? Dan raden we je de poetshulp via dienstencheques van Adecco aan. Bij Adecco ben je namelijk zeker van ervaren huishoudhulp.

Onze poetshulpen worden namelijk grondig gescreend en krijgen een duidelijke briefing van de werkzaamheden. Bovendien is poetshulp via dienstencheques volledig legaal en supervoordelig.

Poetshulp via dienstencheques in Mol

Woon je in Mol? Dan kan je als particulier dienstencheques gebruiken om een poetshulp in dienst te nemen. De werknemer die je in dienst neemt, mag louter huishoudelijke taken uitvoeren in je privéwoning.

Onder huishoudelijk werk verstaan we het schoonmaken van je woning en de ramen, het wassen en strijken van linnengoed, het doen van dagelijkse boodschappen, het uitvoeren van kleine naaiwerken en het bereiden van maaltijden.

Hoe de poetshulp betalen met dienstencheques?

Je betaalt de huishoudhulp met aangekochte dienstencheques. Per gepresteerd werkuur ontvangt de huishoudhulp een papieren of elektronische dienstencheque. Wie deze dienstencheque aan de werknemer geeft? Dat doe je zelf! Nadat je dienstencheques hebt aangevraagd, vul je deze zelf in & overhandig je ze na de gepresteerde uren aan de huishoudhulp.

Je wilt graag huishoudhulp, maar er zijn bepaalde dagen die voor jou beter of net niet uitkomen? Geef deze dan op bij je aanvraag. Wij doen dan het nodige om de huishoudhulp af te stemmen op jouw schema en op de gewenste momenten te laten komen.


Huishoudhulp met dienstencheques aanvragen in Mol, hoe doe je dat?

Wil je huishoudhulp met dienstencheques in Mol aanvragen? Dan kan je dat online doen via de website van Adecco. Wanneer je bij Adecco huishoudhulp aanvraagt, ben je zeker van een werknemer met de nodige ervaring en expertise. De poetshulpen van Adecco Mol worden namelijk grondig gescreend en krijgen een opleiding over de uit te voeren werkzaamheden.

Jouw leven gemakkelijker maken is dan ook onze job!


Demandez une aide ménagère

Merci de bien vouloir compléter le formulaire ci-dessous. Dans le champs Commentaires, vous pouvez nous donner plus d'informations par rapport au nombre d'heures ou le jour sur lequels vous souhaitez faire appel à une aide-ménagère.

*
*
*
*
*