Een poetshulp bij jou in de buurt?

Heb jij je handen vol met het huishouden? We weten hoe dat soms gaat. Maar maak je geen zorgen: met de hulp van een huishoudhulp of een strijkdienst win je opnieuw heel wat vrije tijd. Bovendien is het - dankzij het systeem van dienstencheques - makkelijker dan ooit om een poetshulp te vinden bij jou in de buurt!

Artikels

Een poetshulp met dienstencheques

Dienstencheques zijn een betaalmiddel waarmee je als particulier op een voordelige en betrouwbare manier een huishoudhulp kunt inschakelen. Het systeem biedt beide partijen tal van voordelen. De werknemer blijft weg van zwartwerk, verdient een goed en eerlijk loon en bouwt pensioenrechten op. Voor zijn of haar hulp in je huishouden, betaal je zelf 9 euro per uur. Bovendien ontvang je een belastingvoordeel van 30 procent in Vlaanderen, 15 procent in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en 10 procent in Wallonië. Ten slotte zijn dienstencheques via Adecco een garantie op kwalitatief werk, want wij organiseren regelmatig opleidingen voor onze werkkrachten.

Huishoudhulpen zoeken in jouw buurt

Interesse? Zoek een poetshulp in jouw buurt:

Verwante artikels

Planning van uw vakantie of afwezigheden

Wij willen uw aandacht vestigen op het belang van de correcte invulling van de vakantieplanning om ons de datums mee te delen waarop u niet wenst dat uw huishoudhulp uren presteert.

Lees meer