Adecco Horeca Academy

Veel studenten klussen bij in de horeca, waar altijd vraag is naar jonge en flexibele werkkrachten. Maar wat als je geen horecaervaring hebt? Geen zorgen. In de Horeca Academy leren we je de kneepjes van het vak voor een job als keukenhulp, bar- of zaalmedewerker. En het kost je helemaal niks!

Guides

Opleiding tot volwaardig horecapersoneel

In de Horeca Academy leidt Adecco Hospitality jong talent op, om met voldoende kennis van start te kunnen gaan in de horeca of op evenementen. In de basisopleiding komen alle modules aan bod die je nodig hebt om goed voorbereid je eerste stappen te zetten in de keuken, zaal of bar. Dit doen we aan de hand van theorie en praktische oefeningen gegeven door mensen uit het vak. Je leert er een basis van serveer- en keukentechnieken, klantvriendelijkheid, veiligheid en hygiëne. Vaak is dit bij en met één van onze klanten of ter voorbereiding van een evenement en kun je daarna onmiddellijk aan de slag. Denk maar aan banketten, festivals, sportevenementen, … Dat kan zowel tijdens het academiejaar als tijdens de vakantieperiodes.

De Adecco Horeca Academy biedt ook vervolgopleidingen aan in korte modules. Hierin kun je je kennis bijschaven over onder andere wijnen, als barista, keukentechnieken en etiquette. Heb je na enige ervaring de ambitie om wat meer verantwoordelijkheid te nemen dan stomen we je klaar als teamleader. Als teamleader krijg je extra verantwoordelijkheden en een hoger loon.

Gratis? Jawel, gratis!

De opleidingen aan de Adecco Horeca Academy zijn gratis en zijn zowel toegankelijk voor studenten als afgestudeerde werknemers en werkzoekenden.


Verwante artikels

Wetgeving: vraag en antwoord over studentenjobs

Hoe zit het met de wetgeving rond studentenjobs? Om je wegwijs te maken in de wettelijke en administratieve kantjes van studeren en werken, verzamelden we alle relevante informatie op één pagina. Handig! Je leest hier alles wat je moet weten over je werkovereenkomst, je verloning, veiligheid op de werkvloer, belastingen, …

Lees meer
Opleidingen en Events

Je brandt van ambitie en hebt veel in je mars. Neem daarom de tijd om je talenten te ontplooien en jezelf ten volle te ontwikkelen. Zo haal je de beste jobs binnen en blink je gegarandeerd uit in je werk. Voor opleidingen en trainingen ben je bij Adecco aan het juiste adres.

Lees meer