Opleidingen en Events

Je brandt van ambitie en hebt veel in je mars. Neem daarom de tijd om je talenten te ontplooien en jezelf ten volle te ontwikkelen. Zo haal je de beste jobs binnen en blink je gegarandeerd uit in je werk. Voor opleidingen en trainingen ben je bij Adecco aan het juiste adres.

Artikels

Opleidingen

Met de juiste opleidingen maak je niet alleen meer kans om je droomjob binnen te halen, maar ook om door te groeien en nieuwe waardevolle ervaringen op te doen. Adecco helpt je daar maar al te graag bij. Zo bieden we uitgebreid carrièreadvies, waarbij we kandidaten zorgvuldig coachen op weg naar hun volgende uitdaging.

Daarnaast zijn er heel wat beroepsopleidingen die handig van pas kunnen komen:

  • De Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding, beter gekend als de VDAB, organiseert tal van opleidingen om je op weg te zetten naar een job.
  • Via het Vormingsfonds voor uitzendkrachten kun je een beroepsopleiding volgen. Een greep uit het aanbod aan opleidingen: heftruckchauffeur, magazijnmedewerker, winkelverkoper, bediende transport en expeditie, vakbekwaamheid voor chauffeurs …
  • Zit koken in je bloed of sta je liever achter de bar? Begin vandaag nog aan je carrière in de horeca en volg een opleiding aan de Horeca Academy.
  • De Adecco Retail School is een intensieve opleiding voor kandidaten verkoopmedewerkers – in verschillende branches van de retailsector – die theorie en praktijk samenbrengt.
  • Adecco is ook partner van YouthStart, een initiatief waarmee jongeren en jongvolwassenen hun talenten ontdekken, hun zelfvertrouwen vergroten en een grote dosis bedrijfskennis vergaren. Lees er alles over.

Events

Tegenwoordig is de kans erg groot dat je werk vindt op het internet of zelfs via sociale media, en dat vinden we fantastisch. Maar onze medewerkers blijven het ook bijzonder prettig vinden om mensen face-to-face te ontmoeten, ze persoonlijk te coachen en ze zo aan hun droomjob te helpen. Precies daarom organiseren wij regelmatig evenementen. Enkele voorbeelden:

  • Onze consulenten zijn aanwezig op tal van lokale en nationale jobbeurzen.
  • Adecco organiseert bovendien jobdagen bij zijn grootste klanten in de industrie, de dienstensector, enzovoort. Zo’n jobdag is de ideale gelegenheid om beter kennis te maken met een groot en groeiend bedrijf.
  • De University Days van Adecco Way to Work zijn een unieke kans voor jongeren om een antwoord te krijgen op al hun vragen rond solliciteren en werken. Tijdens de University Days op verschillende hogeschool- en universiteitscampussen staan onze jobexperts studenten bij met concreet advies. Tijdens de jaarlijkse Street Day trekken dan weer honderden Adecco-consulenten de stad in om jongeren te adviseren in hun jobzoektocht.
  • CEO for One Month is een uitzonderlijk traject voor jonge mensen met ambitie. Wil je graag een maand lang mee aan het hoofd staan van Adecco België? Lees er alles over!

Verwante artikels

Wetgeving: vraag en antwoord over studentenjobs

Hoe zit het met de wetgeving rond studentenjobs? Om je wegwijs te maken in de wettelijke en administratieve kantjes van studeren en werken, verzamelden we alle relevante informatie op één pagina. Handig! Je leest hier alles wat je moet weten over je werkovereenkomst, je verloning, veiligheid op de werkvloer, belastingen, …

Lees meer
Adecco Horeca Academy

Veel studenten klussen bij in de horeca, waar altijd vraag is naar jonge en flexibele werkkrachten. Maar wat als je geen horecaervaring hebt? Geen zorgen. In de Horeca Academy leren we je de kneepjes van het vak voor een job als keukenhulp, bar- of zaalmedewerker. En het kost je helemaal niks!

Lees meer