Dienstencheques Antwerpen

Ben je op zoek naar huishoudhulp in de regio Antwerpen of Antwerpen stad? Dan ben je bij Adecco aan het juiste adres. Je kan bij ons terecht voor poetshulpen via dienstencheques.

Een poetshulp via dienstencheques is een slimme keuze: het is voordelig, legaal en dankzij onze grondige screening ben je bij Adecco bovendien zeker van een huishoudhulp met ervaring.

Hoe kan je dienstencheques gebruiken in Antwerpen?

Als bewoner van Antwerpen kan je dienstencheques gebruiken om als particulier een werknemer in te schakelen. Deze werknemer zal huishoudelijk werk verrichten in je privéwoning. Dit huishoudelijk werk houdt in dat de poetshulp je woning en de ramen mag schoonmaken, jouw linnengoed mag wassen en strijken, dagelijkse boodschappen mag doen (zoals naar de bakker gaan), kleine naaiwerkdiensten mag uitvoeren en maaltijden mag bereiden.

Huishoudhulp met dienstencheques in de praktijk

Per gepresteerd werkuur betaal je de huishoudhulp een aangekochte dienstencheque. Je geeft de verdiende papieren dienstencheques mee aan je poetshulp of je betaalt met elektronische dienstencheques.

Heb jij een voorkeur op welke dag jouw poetshulp komt helpen in het huishouden? Dan kan je bij je aanvraag altijd voorkeurdagen vermelden. We doen er dan ook alles aan om de gepresteerde uren zo goed mogelijk in jouw schema te laten passen.


Huishoudhulp met dienstencheques in Antwerpen aanvragen

Wil jij graag professionele huishoudhulp met dienstencheques in Antwerpen? Vraag dan online jouw huishoudhulp aan bij Adecco! Door jouw poetshulp aan te vragen bij Adecco ben je zeker van een werknemer met ervaring. Onze poetshulpen worden namelijk grondig gescreend en krijgen een duidelijke briefing over de uit te voeren werkzaamheden. Jouw leven gemakkelijker maken is dan ook onze job!


Vraag een poetshulp aan

Alvast bedankt om onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Het aantal uren dat je huishoudhulp wekelijks mag presteren, je voorkeursdagen: je kan het allemaal kwijt in het veld Opmerkingen.

*
*
*
*
*