Dienstencheques Henegouwen

Op zoek naar een poetshulp in Henegouwen? Doe dan een beroep op Adecco. Wij zetten in de provincie Henegouwen huishoudhulpen in die je kan betalen met dienstencheques. Dat biedt heel wat voordelen, want dienstencheques zijn legaal én goedkoop.

Bij Adecco ben je bovendien zeker van een gemotiveerde en professionele poetshulp met de nodige ervaring in alle huishoudelijke taken van schoonmaken, strijken en wassen tot koken.

Dienstencheques in Henegouwen: wat koop je ermee?

Als bewoner van Antwerpen kan je dienstencheques gebruiken om als particulier een werknemer in te schakelen. Deze werknemer zal huishoudelijk werk verrichten in je privéwoning. Dit huishoudelijk werk houdt in dat de poetshulp je woning en de ramen mag schoonmaken, jouw linnengoed mag wassen en strijken, dagelijkse boodschappen mag doen (zoals naar de bakker gaan), kleine naaiwerkdiensten mag uitvoeren en maaltijden mag bereiden.

Huishoudhulp met dienstencheques in de praktijk

Alle inwoners van Henegouwen kunnen dienstencheques aanvragen. Met deze dienstencheques kan je als particulier een huishoudhulp of poetshulp betalen.

Je kan een poetshulp inzetten voor het schoonmaken van je woning en je ramen, het wassen en strijken van linnengoed, dagelijkse boodschappen, kleine naaiwerken en het klaarmaken van maaltijden.Huishoudhulp met dienstencheques in Henegouwen: praktische tips

De samenwerking met Adecco kost je niets extra. Je betaalt de poetshulp alleen per gepresteerd uur. De betaling verloopt via een papieren dienstencheque of via elektronische dienstencheques. Vul papieren dienstencheques altijd op voorhand in en leg ze klaar op een afgesproken plaats in je woning.

Hou je van flexibiliteit? Stuur dan zeker op voorhand jouw voorkeurdagen voor je poetshulp door. Op die manier kunnen we de uurroosters zo goed mogelijk afstemmen op je persoonlijke noden en agenda.

Woon je in Henegouwen en wil je een huishoudhulp aanvragen via dienstencheques? Dan kan je terecht bij het online aanvraagformulier van Adecco. Gemakkelijk en snel!


Vraag een poetshulp aan

Alvast bedankt om onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Het aantal uren dat je huishoudhulp wekelijks mag presteren, je voorkeursdagen: je kan het allemaal kwijt in het veld Opmerkingen.

*
*
*
*
*