Dienstencheques Limburg

Woon jij in Limburg en wil je graag hulp in het huishouden? Kies dan voor poetshulp met dienstencheques bij Adecco.

De huishoudhulp via dienstencheques is niet enkel voordelig en volledig legaal, dankzij grondige screening en de nodige opleiding ben je bij Adecco Limburg bovendien zeker van een ervaren en kwalitatieve poetshulp.

Huishoudhulp met dienstencheques in Limburg

Heb je nood aan poetshulp die jouw een handje helpt in het huishouden? Dan kan je in Limburg met dienstencheques een werknemer inschakelen. Deze werknemer verricht louter huishoudelijke taken in jouw privéwoning.

Dat wil zeggen dat de poetshulp huishoudelijke taken zoals het huis en de ramen schoonmaken, linnengoed wassen en strijken, een maaltijd bereiden, dagelijkste boodschappen doen (zoals naar de bakker of de kruidenier gaan) en kleine naaiwerken op zich mag nemen.

Dienstencheques in regio Limburg – Hoe werkt het ?

Als er poetshulp bij jou komt helpen, betaal je hem of haar met aangekochte dienstencheques. Elke poetshulp krijgt per gepresteerd uur één dienstencheque. Je geeft de papieren dienstencheques af aan je poetshulp of legt ze op een afgesproken plaats. Houd je niet zo van papieren dienstencheques? Dan kan je de poetshulp ook betalen met elektronische dienstencheques.

Zijn er bepaalde dagen die voor jou beter of net minder goed uitkomen? Vermeld dan je voorkeursdagen bij het aanvragen van poetshulp. Op die manier weet Adecco Limburg dit en wordt er zoveel mogelijk rekening mee gehouden.


Poetshulp met dienstencheques in Limburg aanvragen

Ben je overtuigd van de voordelen van professionele huishoudhulp met dienstencheques in Limburg? Dan kan je online jouw poetshulp aanvragen bij Adecco. Op deze manier ben je zeker van een werknemer met kennis van zaken en de nodige ervaring.

Jouw leven gemakkelijker maken is dan ook onze job!


Vraag een poetshulp aan

Alvast bedankt om onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Het aantal uren dat je huishoudhulp wekelijks mag presteren, je voorkeursdagen: je kan het allemaal kwijt in het veld Opmerkingen.

*
*
*
*
*