Dienstencheques Luxemburg

Wil je graag poetshulp in Luxemburg aanvragen? Dan ben je bij Adecco aan het juiste adres. Bij ons kan je namelijk terecht voor professionele huishoudhulp via dienstencheques.

Dienstencheques bieden je een voordelige en volledig legale mogelijkheid om poetshulp aan te vragen. Bovendien ben je bij Adecco Luxemburg zeker van poetshulp met de nodige ervaring.

Poetshulp via dienstencheques in Luxemburg

Woon je in Luxemburg? Dan kan je dienstencheques gebruiken om als particulier een poetshulp aan te nemen. De poetshulp die je in dienst neemt zal huishoudelijke taken verrichten in je privéwoning. Dat wil zeggen dat je poetshulp krijgt voor het schoonmaken van je woning en ramen en dat de poetshulp mag helpen met het wassen en strijken van linnengoed. Ook mag de huishoudhulp dagelijkse boodschappen doen zoals naar de bakker of kruidenier gaan, kleine naaiwerken uitvoeren en maaltijden bereiden.

Poetshulp met dienstencheques in de praktijk

Per gepresteerd werkuur betaal je jouw poetshulp één aangekochte dienstencheque. Nadat de poetshulp de nodige huishoudelijke taken heeft uitgevoerd, geef je hem of haar de verdiende papieren of elektronische dienstencheques.

Is er een bepaalde dag waarop het jou niet zo goed uit komt? Geef dit dan aan wanneer je poetshulp met dienstencheques aanvraagt. Wij doen er dan alles aan om hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.


Huishoudhulp in Luxemburg aanvragen

Vraag jouw huishoudhulp met dienstencheques online aan bij Adecco Luxemburg, zo ben je zeker van professionele en betrouwbare hulp in het huishouden. Onze poetshulpen worden namelijk grondig gescreend en krijgen de nodige opleiding voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

Jouw leven gemakkelijker maken is dan ook onze job!

Vraag een poetshulp aan

Alvast bedankt om onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Het aantal uren dat je huishoudhulp wekelijks mag presteren, je voorkeursdagen: je kan het allemaal kwijt in het veld Opmerkingen.

*
*
*
*
*