Dienstencheques Namen

Ben je op zoek naar een huishoudhulp via dienstencheques in Namen? Dan loont het zeker de moeite om met Adecco in zee te gaan. Wij zetten in de hele regio ervaren poetshulpen en huishoudhulpen in die je met dienstencheques kan betalen.

En dat heeft zo zijn voordelen: dienstencheques zijn goedkoop, fiscaal voordelig en eenvoudig te bestellen.

Dienstencheques

Dienstencheques in Namen: hoe werkt het?

Iedereen die in Namen woont, kan met dienstencheques betalen voor huishoudelijk werk in zijn privéwoning. Dan gaat het bijvoorbeeld over het poetsen van de badkamer of de ramen, een brood halen bij de bakker, het avondeten klaarmaken, kleine naaiwerken…

Let wel: voor technische opdrachten of klusjes in de tuin is het niet mogelijk om een beroep te doen op dienstencheques.


Huishoudhulp met dienstencheques in Namen: praktische tips

De samenwerking met Adecco kost je niets extra. Je betaalt de poetshulp alleen per gepresteerd uur. De betaling verloopt via een papieren dienstencheque of via elektronische dienstencheques. Vul papieren dienstencheques altijd op voorhand in en leg ze klaar op een afgesproken plaats in je woning.

Hou je van flexibiliteit? Stuur dan zeker op voorhand jouw voorkeurdagen voor je poetshulp door. Op die manier kunnen we de uurroosters zo goed mogelijk afstemmen op je persoonlijke noden en agenda.

Woon je in Namen en wil je een huishoudhulp aanvragen via dienstencheques? Dan kan je terecht bij het online aanvraagformulier van Adecco. Gemakkelijk en snel!


Vraag een poetshulp aan

Alvast bedankt om onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Het aantal uren dat je huishoudhulp wekelijks mag presteren, je voorkeursdagen: je kan het allemaal kwijt in het veld Opmerkingen.

*
*
*
*
*