Dienstencheques Oost-Vlaanderen

Wat extra hulp in het huishouden kan iedereen wel gebruiken. Dankzij dienstencheques hoeft dat helemaal niet duur te zijn. Woon je in de provincie Oost-Vlaanderen en zoek je een huishoudhulp via dienstencheques? Dan kan Adecco je zeker verder helpen.

Onze poetshulpen hebben al de kennis en ervaring in huis om je enkele tijdrovende huishoudtaken uit handen te nemen. Handig, niet?

Dienstencheques in Oost-Vlaanderen: maak het jezelf gemakkelijk

Dienstencheques zijn een eenvoudige en goedkope manier om als inwoner van Oost-Vlaanderen een werknemer in te schakelen in je privéwoning. Je betaalt een poetshulp of huishoudhulp per gepresteerd uur en in ruil worden je allerlei huishoudelijke taken uit handen genomen: een brood halen bij de bakker, stofzuigen en ramen schoonmaken, kleine naaiwerken, maaltijden bereiden, …

Met Adecco kies je voor kwaliteit

Bij Adecco kan je gemakkelijk en snel een huishoudhulp aanvragen. Je hoeft je bovendien geen zorgen te maken over welke poetshulp of huishoudhulp je in huis haalt. Al onze medewerkers werden onderworpen aan een grondige screening en beschikken over de nodige vaardigheden en kennis om je huishouden een frisse impuls te geven.


Huishoudhulp met dienstencheques in Oost-Vlaanderen

Op zoek naar professionele huishoudhulp met dienstencheques in Oost-Vlaanderen? Vraag dan online jouw huishoudhulp aan bij Adecco. Vergeet niet je papieren dienstencheques vooraf in te vullen of de elektronische prestaties zo snel mogelijk na de prestatie te valideren.

Heb je liever huishoudhulp op specifieke dagen? Geef je voorkeurdagen op voorhand door, zodat we de huishoudhulp zo goed mogelijk op je wensen kunnen afstemmen.


Vraag een poetshulp aan

Alvast bedankt om onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Het aantal uren dat je huishoudhulp wekelijks mag presteren, je voorkeursdagen: je kan het allemaal kwijt in het veld Opmerkingen.

*
*
*
*
*