Dienstencheques Waals-Brabant

Ben je op zoek naar huishoudhulp met dienstencheques in Waals-Brabant? Dan zit je bij Adecco helemaal juist! Je kan bij ons namelijk terecht voor professionele poetshulp via dienstencheques.

Wat de voordelen van dienstencheques zijn en waarom je best jouw poetshulp bij Adecco aanvraagt? Dat ontdek je hier!

Dienstencheques gebruiken in Waals-Brabant

Als bewoner van Waals-Brabant kan je dienstencheques inzetten om poetshulp in dienst te nemen. Je schakelt dus als particulier een werknemer in die huishoudelijk werk zal verrichten. Deze huishoudelijke taken worden uitgevoerd in jouw privéwoning in Waals-Brabant. Waarbij de poetshulp mag helpen?

De poetshulp die je via dienstencheques in Waals-Brabant in dienst neemt, zal instaan voor het schoonmaken van jouw woning en ramen. Ook mag de poetshulp jouw linnengoed wassen en strijken, kleine naaiwerken uitvoeren, dagelijkse boodschappen doen en maaltijden bereiden.

Huishoudhulp met dienstencheques in de praktijk

Je betaalt de poetshulp per gewerkt uur met een aangekochte dienstencheque. Je overhandigt de verdiende papieren dienstencheque aan de poetshulp of je betaalt met elektronische dienstencheques.

Heb je een bepaalde voorkeur op welke dag jouw poetshulp komt helpen? Geef deze voorkeursdagen dan op bij je aanvraag. We doen er dan alles aan om de gepresteerde uren zo goed mogelijk in jouw schema te laten passen.


Poetshulp met dienstencheques in Waals-Brabant

Wil jij graag professionele huishoudhulp met dienstencheques in Waals-Brabant? Vraag dan online jouw huishoudhulp aan bij Adecco! Bij Adecco ben je namelijk zeker van een werknemer met ervaring. Onze poetshulpen zijn namelijk grondig gescreend en krijgen een duidelijke briefing over de uit te voeren huishoudelijke taken. Jouw leven gemakkelijker maken is dan ook onze job!


Vraag een poetshulp aan

Alvast bedankt om onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Het aantal uren dat je huishoudhulp wekelijks mag presteren, je voorkeursdagen: je kan het allemaal kwijt in het veld Opmerkingen.

*
*
*
*
*