Dienstencheques West-Vlaanderen

Op zoek naar een poetshulp in West-Vlaanderen? Doe dan een beroep op Adecco. Wij zetten in de provincie West-Vlaanderen huishoudhulpen in die je kan betalen met dienstencheques. Dat biedt heel wat voordelen, want dienstencheques zijn legaal én goedkoop.

Bij Adecco ben je bovendien zeker van een gemotiveerde en professionele poetshulp met de nodige ervaring in alle huishoudelijke taken van schoonmaken, strijken en wassen tot koken.

Dienstencheques in West-Vlaanderen: wat koop je ermee?

Als bewoner van West-Vlaanderen kan je dienstencheques gebruiken om als particulier een werknemer in te schakelen. Deze werknemer zal huishoudelijk werk verrichten in je privéwoning. Dit huishoudelijk werk houdt in dat de poetshulp je woning en de ramen mag schoonmaken, jouw linnengoed mag wassen en strijken, dagelijkse boodschappen mag doen (zoals naar de bakker gaan), kleine naaiwerkdiensten mag uitvoeren en maaltijden mag bereiden.

Huishoudhulp met dienstencheques in de praktijk

Alle inwoners van West-Vlaanderen kunnen dienstencheques aanvragen. Met deze dienstencheques kan je als particulier een huishoudhulp of poetshulp betalen.

Je kan een poetshulp inzetten voor het schoonmaken van je woning en je ramen, het wassen en strijken van linnengoed, dagelijkse boodschappen, kleine naaiwerken en het klaarmaken van maaltijden.


Huishoudhulp met dienstencheques in West-Vlaanderen aanvragen

Wil jij graag professionele huishoudhulp met dienstencheques in West-Vlaanderen? Vraag dan online jouw huishoudhulp aan bij Adecco! Door jouw poetshulp aan te vragen bij Adecco ben je zeker van een werknemer met ervaring. Onze poetshulpen worden namelijk grondig gescreend en krijgen een duidelijke briefing over de uit te voeren werkzaamheden. Jouw leven gemakkelijker maken is dan ook onze job!


Vraag een poetshulp aan

Alvast bedankt om onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Het aantal uren dat je huishoudhulp wekelijks mag presteren, je voorkeursdagen: je kan het allemaal kwijt in het veld Opmerkingen.

*
*
*
*
*