Poetshulp met dienstencheques: zó werkt het

  • 3/06/2015
  • 16:00
Labels:
  • Adecco Group
Poetshulp met dienstencheques

Een poetshulp is vandaag geen overbodige luxe. Ons leven wordt er namelijk alleen maar drukker op en we hebben almaar minder tijd voor huishoudelijke taken. Zie je ook het nut wel in van een schoonmaker of schoonmaakster, maar schrikt de kostprijs je af? Geen nood, dankzij het dienstencheques-systeem kun je een beroep doen op poetshulp zonder buitensporige kosten. Ontdek snel alle voordelen!

Nog gemakkelijker dankzij elektronische dienstencheques

  Nood aan een poetshulp op lange termijn? Wie kiest voor dienstencheques, investeert in betrouwbaarheid. De dienstencheque is een betaalmiddel uitgegeven door Sodexo. Dienstencheques kosten amper 9 euro, met daarbovenop een fiscale vermindering van dertig procent (in Vlaanderen en Brussel), en tien procent (in Wallonië). Op die manier betaal je maar 6,30 euro per cheque. Dankzij de elektronische dienstencheques is het systeem gemakkelijk zelf te beheren. Je hoeft geen papieren cheques meer klaar te leggen voor de poetshulp en de voorraad cheques wordt digitaal aangevuld.  

Voor de lange termijn

  Dankzij poetshulp met dienstencheques ben je meteen verlost van heel wat praktische kopzorgen. Je hangt niet af van de wispelturigheid van één persoon, maar kunt vertrouwen op één systeem. Op die manier kun je bouwen aan een samenwerking op de lange termijn. Een systeem met alleen maar winnaars: jij bent verzekerd van kwalitatieve poetshulp, en de poetshulp in kwestie heeft werkzekerheid. Om nog maar te zwijgen over het zwartwerk dat aan banden wordt gelegd.   De poetshulp heeft uiteraard ook recht op een verzekering, pensioen, en alle voordelen die gepaard gaat met een actieve loopbaan. Ook zelf ben je bij poetshulp via dienstencheques administratief volledig in orde. Tel daarbij de praktische en financiële troeven, en er zijn maar weinig redenen te bedenken waarom je géén beroep zou doen op poetshulp via dienstencheques.