Huishoudoplossingen op maat van actieve 60-plussers

  • 31/05/2016
  • 7:00
Labels:
  • Adecco Group
Huishoudoplossingen op maat van actieve 60-plussers

Je bent dan wel zestigplusser, maar dat maakt je natuurlijk nog geen oudere! Tijdens je pensioen wil je volop reizen, tijd doorbrengen met je kleinkinderen, afspreken met vrienden, … Met andere woorden: je leven is drukker dan ooit. Het huishouden staat dan wellicht niet bovenaan je prioriteitenlijstje. Een huishoudhulp met dienstencheques biedt soelaas!

60+, maar niet minder actief!

Na een lange, intensieve loopbaan heb je je rust en ontspanning dubbel en dik verdiend. Waar het voor je pensioen grotendeels je werkgever was die bepaalde hoe je dag eruitzag, beslis je nu zelf hoe je je leven indeelt. Geniet je eindelijk van wat tijd voor jezelf? Of kies je opnieuw voor een volle agenda, maar dan met activiteiten waar je voorheen nooit genoeg tijd voor vond? Welke weg je ook inslaat: je bent met pensioen, maar daarom duidelijk niet minder actief!

Volop genieten van je pensioen

Tijdens je pensioen hoef je niet per se trouw te blijven aan je oude gewoontes. Breek met vertrouwde patronen en kies voor activiteiten die je écht leuk vindt. Om te ontdekken wat je graag wil doen, kun je een ‘bucket list’ opstellen. Dit is een lijst van wat je allemaal nog wil meemaken of bereiken. Zijn er dromen die je nog wil waarmaken? Schrijf ze op en kijk of ze haalbaar zijn. Nu heb je namelijk de tijd om te reizen, eindelijk Spaans te leren in avondschool of meer tijd door te brengen met familie en vrienden.

Adecco Home Services: huishoudhulp op maat van jouw leven

De oplossing? Een huishoudhulp via dienstencheques! Om deze service aan het grote publiek voor te stellen, was Adecco Home Services aanwezig op Zenith 2016. Deze beurs voor actieve vijftig-en zestigplussers is het moment bij uitstek om kennis te maken met spannende nieuwe ideeën die het leven makkelijker en aangenamer maken. Gedurende de vijf beursdagen gaven onze specialisten uitleg over huishoudhulp via dienstencheques aan zo’n 75.000 bezoekers. Kon je er niet bij zijn en wil je toch graag meer informatie? Bekijk onze veelgestelde vragen of contacteer ons vrijblijvend!